Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO I VAR
Povratak na članak

Trener Hajduka nezadovoljan: Gorici smo poklonili penal, a onda i crveni karton

- VAR je takav. Kada je situacija za ofsajd povlače se linije. Sudac je tu da procijeni, uz ljude u VAR sobi. Malo to daje neizvjesnost.

Komentari 3

FR
freeshooter
23:55 03.10.2020.

E a biti će to ono kako se zovu, e Karma, kada se stvari malo okrenu, nema više pobjeda iznuđenih penalima i crvenima, da to se zove Karma, sve se vrati, to je kada hajdugovci za svako igranje protivnika u svom šenasetercu viču sucu penal, za svaki faul viču crveni, e pa Hajdug je nisko pao, nema tu ničeg dobrog...reset

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
03:23 04.10.2020.

To je onaj što je rekao da je ponosan i zadovoljan kad je izgubio u Turskoj s 2:0??zadovoljan a hajduk ni gola nije mogao postići,to su ti naši treneri kojima je vrh vrhova domet UAE.

VL
PE
perolero23
11:08 04.10.2020.

Zalosno je na sto je Hajduk spao zadnjih godina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.