Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA IH STEAUA
Povratak na članak

Trener Hajduka mora bez kapetana: Uoči utakmice na razgovoru kod predsjednika

- Predsjednik Huljaj i sportski direktor Bjelanović naglasili su važnost ove utakmice te smo se maksimalno usredotočili na nju kako bismo bili na visokoj razini - kazao je Kopić.

Komentari 11

AM
ante_maja
22:41 08.08.2018.

sta ih nisi stero u rodni kraj i pitao ih sa kim da prodes dalje,gdje su pojacanja??

VL
AN
ante555
00:20 09.08.2018.

Nakon ispadanja iz ovih kvalifikacija slijedi borba za opstanak u 1 hnl.

VL
OV
Ovozemaljski
00:26 09.08.2018.

Ža mi te Hajduče, ali sve je to logičan slijed događaja nakon politike kakva se vodi u tom klubu...

VL
KU
kupatilo
23:34 08.08.2018.

Ajme meni kluba.Spali nato daim Sasa Bjelanovic bude sportski direktor.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:24 09.08.2018.

hajduk se junački pripremio za presudnu utakmicu ove sezone! teren je uređen, nedavno je izvršeno oranje, pa se čekalo da teren malo se slegne, pa se išlo sjetvospremačem, bačena je i trava, čeka se kiša, i teren bude ko suza spreman. drugo, igrači su također spremni, riješeni su neki nesporazumi, uglavnom zbog jezika, jer 'bili tići' su iz nešto udaljenijih krajeva svijeta... treće, protivnik im je baš po mjeri, kao i oni, osakaćen, bivši vojnički klub koji ne smije nositi niti se zvati imenom pod kojim je postao ikona, odnosno mora skrivati svoju prošlost, koja je bolja od sadašnjosti. i tako, kladionice su dale puno prostora ovoj utakmici, visoki koeficijenti. a ja vidim nekih 3-4 gola u bijeloj mreži. za razliku od prošlog protivnika, bugara, ovi i pucaju po golu protivnika, što djeluje zastrašujuće!

VL
MN
Mamuti na plaži
09:38 09.08.2018.

ono kad kapetan kažr da" nije spreman"...imao je temperaturu i nije išao na put u Bugarsku....potom nije igrao protiv Lokomotive i sada nije spreman..hahahahahahaha...od čega je on od pekmeza? i to je to...kraj priće...

VL
CI
cigo1983
09:12 09.08.2018.

Nije da sam strucnjak,pa laicki dolazim do zakljucka da klubovi u kojima je jedan covijek "gazda" bilo da je postavljen legitimno ili da se nekako sam nametnuo kao gazda ipak funkcijoniraju neusporedivo bolje od ovih u kojima svi faktori koji cine klub i popratni oko kluba imaju svoj glas tj.pravo odlucivanja!Npr.Osijek-Mestrovic,Rijeka-Miskovic,Dinamo-Mamic,Inter-Laljak,Lokomotiva-Sikic(citaj Mamic),dok u Hajduku,Istri donedavno,mojoj Cibaliji itd.upravljacka struktura izgleda otprilike ovako-Grad,predstavnici navijaca,skupstina i nadzorni odbor sastavljen od legendi i sponzora,predsjednik sa simbolicnim ovlastima,sportski direktor stranac koji ne poznaje mentalitet,odnose i potrebe,treneri koji mozda tek postanu treneri jer im je to prvi veci klub itd.Pametnom dosta,budali nikad dosta!

VL
DH
dalibor.hren
10:05 09.08.2018.

Tako je, rasprodaš ono što vrijedi i onda Kopiću staviš uteg oko vrata s značajem utakmice!!!

VL
DU
Deleted user
15:10 09.08.2018.

Jasmin i Sasa. Izvorna hajducka imena, koja su garancija za uspjeh. Naravno, tu podupire jos i poznati svasticar Ostoja.

VL
MN
Mamuti na plaži
14:00 09.08.2018.

Pred Nk Recreativom ST iliti NK Bankomatom još jedna neizvesna sezona...uz pomoč sudaca sljedeče godine opet Europa pa opet ista prića... Mamićeva kletva se nastavlja...."još 20 god. bez titule"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.