Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARI VUKAS
Povratak na članak

Trener Hajduka: Dinamo je mogao i više slaviti da nije bilo raspoloženog Posavca

- Da nije bilo raspoloženog Posavca rezultat je mogao biti veći. Dinamo je stvorio dosta prilika, mogli su mirno privesti utakmicu kraju. Postigli smo gol, pokušali smo do kraja kroz prekide, ali nismo uspjeli - rekao je Vukas.

Komentari 5

FR
freeshooter
22:33 12.09.2020.

Pa svaka čast na realnoj procjeni i komentaru, iako dinamovac, drago mi je čuti i vidjeti u hajduku trenera koji je čvrsto na zemlji, znači da je upoznat sa svim problemima, i mogućnostima, a to znači da je već na pola puta da ih nadvlada, te podigne ekipu na viši nivo, a to treba hrvatskom nogometu, Hari imaš moj plus!

VL
BL
Blatina19
00:52 13.09.2020.

Bas me ugodno iznenadio vukas

VL
CH
Changi
08:21 13.09.2020.

Zanima me da li je Hari Vukas u srodstvu s Bernardom Vukasom, legendom Hajduka, a rođenim Zagrepčaninom?

VL
BL
Blatina19
00:52 13.09.2020.

Bas me ugodno iznenadio vukas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.