Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepiska postala hit

Trener smijenjen putem Facebooka: Javljaju mi se iz cijeloga svijeta

Vladica Petrović
Foto: Youtube Screenshot
02.10.2015.
u 13:33

"Nisam očekivao da ću na ovaj način postati popularan", priznaje trener Petrović.

Vladica Petrović sasvim neočekivano postao je viralni hit na Facebooku! Zvornička Drina, koja već nekoliko mjeseci nema upravnog odbora pa klub vodi agencija, putem Facebooka je obavijestila Petrovića o otkazu, a spomenuti trener im je replicirao "Hvala na obaveštenju".

Njihova prepiska postala je hit, ne samo u regiji već i u cijelom svijetu, a Petrović je otkrio Goalu kako je informacija sa slikom izašla i u portugalskoj La Boli, ali i u Meksiku, Kolumbiji, Grčkoj, Venezueli, odakle se javljaju Petrovćevi prijatelji zanimajući se za ovaj slučaj.

"Nisam očekivao da ću na ovaj način postati popularan", priznaje Petrović.

"I da, zaista su mi dali otkaz putem Facebooka! Zapravo, tako sam saznao. Drinu imam u prijateljima, i kada sam ušao na profil, vidim njihovu obavijest, pa sam im zahvalio na njoj, onako više iz zezancije. Čekao sam da vidim što će se događati, a nisam ni slutio da će moj komentar imati toliko lajkova", kaže nam Petrović, koji će možda biti pionir nove komunikacije između klubova i trenera.

"Možda će sada klubovi preko Facebooka dovoditi igrače, postavljati trenere ili ih smjenjivati, tko zna!" kaže uz osmijeh Petrović.

A koji se još kurioziteti vežu uz sad već bivšeg trenera Drine, pročitajte na portalu Goal.com

>>Pogledajte kako je igrač dobio batine nakon što je napao pomoćnog suca

Komentara 1

PE
peugeot
14:35 02.10.2015.

FK "Drina" (Zvornik). Ja, jaka li kluba, boze ti mene sacuvaj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije