Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA PRIČA...

Trener Chapecoensea predosjetio nesreću? Pročitajte što je rekao prije pada zrakoplova

Caio Junior
Foto: Reuters
29.11.2016.
u 14:58

– Da danas umrem, umro bih kao sretan čovjek – rekao je trener Chapecoensea Caio Junior nakon što je njegova momčad u polufinalu južnoameričkog kupa izbacila San Lorenzo. Njegove riječi bile su gotovo proročke jer je Junior jutros tragično stradao u padu zrakoplova u kojem je poginula gotovo cijela momčad.

Da tragedija bude veća, Caio Junior je s 51 godinom bio jedna od starijih žrtava u zrakoplovu. Prošlog tjedna je ostvario jedan od najvećih uspjeha u trenerskoj karijeri. No, očito mu nije bilo suđeno da osvoji naslov...

Zrakoplov u kojem bila 81 osoba srušio se u Kolumbiji. Poginulo je 76 osoba, a vratar Danilo je preživio pad, no od posljedica je preminuo u bolnici...

>> Još jedna žrtva: Nogometaš koji je preživio pad zrakoplova preminuo u bolnici

Komentara 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
19:59 29.11.2016.

R.I.P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije