Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni Mostarac i fajter Goran Jurić
Povratak na članak

'Trebali su mi na dres umjesto broja staviti mrtvačku glavu. Bio sam fakin, čuvao Maradonu i nikad nisam izgubio duel'

- U reprezentaciji Jugoslavije zapalio bih iza klupe za pričuvne igrače, a pušio sam i kad sam igrao za Hrvatsku, samo se Ćiro pravio da me ne vidi. Čuvao sam i Maradonu, ne stignete ga ni pogledom uhvatiti. Ako ste ga htjeli zaustaviti, morali ste napraviti prekršaj za žuti ili crveni karton. Nogomet doživljavam kao igru i sve bih napravio da budem pobjednik. Pa se moram složiti i s pokojnim Ivanom Tomićem koji je rekao da su mi na dresu umjesto broja trebali staviti mrtvačku glavu...

Komentari 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
11:08 27.11.2022.

Hvala na dnevnoj porciji Jugoslavije.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
12:45 27.11.2022.

Omg

VL
BM
boris.mrdalj
11:03 27.11.2022.

Pravi zvezdas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.