Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matjaž Kek:

Trebali smo ranije riješiti utakmicu, a Juranovićev potez vraća vjeru u igru

Rijeka - Hajduk
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
12.08.2018.
u 23:55

Treba priznati da je Rijeka bila puno bolja momčad. Mi smo dali sve od sebe i nagrađeni smo s tim bodom. Ima prostora za napredak u cijeloj našoj momčadi, a posebno nam je problem vezni red jer nemamo dovoljno igrača u rotaciji - kaže Kopić

U 3. kolu Prve HNL na Rujevici su Rijeka i Hajduk igrali 1:1 iako su brojke debelo na strani domaće momčadi: udarci na gol 11-2, u okvir gola 5-1. Rijeka je primila prvi gol u ligi, a Hajduk nakon tri kola ima samo dva boda.

- Izuzetno zahtjevna utakmica. Prvih 20 minuta smo bili dobri, no nedostajao je kvalitetni pas prema naprijed. Nakon toga je Rijeka počela kontrolirati igru i postali su puno opasniji. Mi smo uspjeli nakon jedne individualne akcije uzeti bod - rekao je Željko Kopić i dodao:

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

- Treba priznati da je Rijeka bila puno bolja momčad. Mi smo dali sve od sebe i nagrađeni smo s tim bodom. Ima prostora za napredak u cijeloj našoj momčadi, a posebno nam je problem vezni red jer nemamo dovoljno igrača u rotaciji.

- Eventualni dolasci ovise o odlascima, pokušavamo donijeti najkvalitetnije odluke s obzirom na cijelu situaciju i vidjet ćemo do kraja roka kakve ćemo sve poteze povući - istaknuo je Kopić i nastavio:

- Puno igrača je opterećeno, igra u kontinuitetu, do četvrtka ćemo napraviti procjenu tko će igrati u Bukureštu. Vjerujem da ćemo proći, isto želim i Rijeci.

Trener Rijeke Matjaž Kek nije želio komentirati suđenje.

- Ne mogu biti zadovoljan rezultatom. Utakmica je bila s očekivano puno duela, agresivnosti, borbe, na kraju se mora uključiti još netko... Previše smo opet imali šansi, put nas je puno koštao, Hajduk je jednom ili dvaput pucao i došao do željenog boda - rekao je Kek-

- Ne mogu biti zadovoljan, a ostalo bolje da ne komentiram. Sad sam pogledao situaciju, a čovjek koji ima Fifin znak će isto valjda vidjeti, preblizu je bio...  - kazao Kek i dodao:

- Trebali smo ranije riješiti utakmicu, to su takve utakmice s puno naboja, razočaranje je veliko, ali nismo izgubili, bila je vidljiva velika želja za pobjedom, gledat ćemo još takvih utakmica. veliki kompliment igračima obje momčadi.

Rijeka - Hajduk
1/13

Trener Rijeke pohvalio je 'fair play' potez Hajdukova kapetana Josipa Juranovića.

- Hvala Juranoviću za taj potez, time je dao pečat svemu ovome. Možemo mi biti veliki konkurenti, navijati za svoje, ali te stvari vraćaju vjeru u nogomet.Svu sreću želim Hajduku u Bukureštu - rekao Kek.

- Imamo problema, neki igrači nisu u formi, premalo razmišljaju o igri, ima puno nervoze. Velika je važnost derbija, rivalitet. Ali 'ajmo napraviti svi da uz Dinamo i Hajduk i mi prođemo. Puno smo se potrošili, teško je i naporno, šteta za dva boda, bili smo apsolutno bolji. U prvom smo poluvremenu trebali riješiti 2-3 situacije, nedostaje nam svježine -zaključio je trener Rijeke.

Ključne riječi

Komentara 21

DH
dalibor.hren
05:00 13.08.2018.

Opet, na Mamićev račun, penal za Dinamo!?

Avatar javorko
javorko
08:08 13.08.2018.

mislim da je mamnic kriv i hns sto tovari vec 30 godina nikako ne uspijevaju napraviti nista u nogometu..Hajduk nema lopova koji krade lovu ima publiku i opet nista nikad niste napravili i nikad necete! zasto?

Avatar Mi sami
Mi sami
07:41 13.08.2018.

Zanimljivo ni riječi o poklonjenom penalu koji je dogovoren u Zrnu soli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije