Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BAYERNA

Treba priznati - Niko Kovač ima velikih problema, to je nedopustivo

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.07.2019.
u 21:24

Na papiru je u klubu tek 17 igrača ne računamo li vratare, što je nedopustivo

Htjeli to priznati ili ne, Niko Kovač ima velike kadrovske probleme u Bayernu. Na papiru je u klubu tek 17 igrača ne računamo li vratare, što je nedopustivo. 


– Treneri moraju uvijek očekivati najgore. Govorim o bazi od nekih 19 ili 20 igrača. Potrebna su nam još i tri ili četiri mlada igrača, ali od njih se ne mogu odmah očekivati velike stvari. No, ja trenutačno imam samo 17 igrača. To jednostavno nije dovoljno – rekao je zabrinuti Kovač.


U svoje su redove za pozamašnih 115 milijuna eura doveli dva polivalentna braniča, dva zlatna prvotimca s lanjskog Svjetskog prvenstva u Rusiji, Lucasa Hernandeza i Benjamina Pavarda. Međutim, Allianz Arenu na kraju su ove sezone napustili James Rodriguez kojem je istekla posudba, Mats Hummels koji je otišao natrag u Dortmund, Brazilac Rafinha te umirovljene legende kluba Arjen Robben i Franck Ribery.


Baš zbog odlazaka dvojca poznatog kao “Robbery” Kovaču najviše škripi situacija na krilima. Sa strane u napadu trenutačno može računati jedino na 23-godišnji duo, Kingsleya Comana na lijevoj strani te Sergea Gnabryja na desnoj strani. Jedina im je potencijalna zamjena tek 18-godišnji Alphonso Davies iz Kanade. Ne zvuči to dovoljno jako za momčad koja će braniti naslov u Bundesligi. 


– Želio bih Sanea, mislim da bi nam on jako dobro došao. Svi znamo koliko je to dobar igrač. S Dembeleom je ista priča – kaže Kovač koji očekuje da će Barcelona vratiti Neymara što bi olakšalo dovođenje mladog Francuza na jug Njemačke. 
Problem u cijeloj priči je što će bilo koji od dvojice koštati više od 100 milijuna eura, a u situaciji u kojoj se očajno traži širina kadra bilo bi pametnije uložiti isti novac u više solidnih ili vrlo dobrih pojačanja. 

Ključne riječi

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
21:54 11.07.2019.

Samo vi ostavite Niku da radi svoj posao...

Avatar majkuvam
majkuvam
21:32 11.07.2019.

Što će im precijenjeni Sane?Moraju pod svaku cijenu kupiti Havertza iz Leverkusena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije