Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svima na oku
Povratak na članak

Treba li Dinamo strahovati do 2. rujna? Evo koji su njegovi igrači mete drugih klubova

Ponude je imao i Bruno Petković, i Dinamo bi bio zadovoljan s deset navodno ponuđenih milijuna eura od Bordeauxa, ali ocijenio je Petko i ljudi koji ga zastupaju da to ne bi bilo dobro rješenje za njegovu karijeru.

Komentari 8

KA
kanđija
08:49 29.08.2019.

Nitko neće otići jer im ne može biti bolje nigdje nego u Dinamu. Barem ovih 15, 16 igrača koji su stalno tu. Većina njih je tek drugu godinu zajedno i dobro znaju da dobar rezultat u LP otvara sva vrata. Što bi rizikovali kad domaću ligu ne igraju već samo LP i to im je strašna prednost u odnosu na odlasku u neki drugi klub.

VL
DA
Darrrriioooo
11:01 29.08.2019.

Ma niko od njih nikuda nebi tribao ići i s Dinamom igra L.P.i tu su među prvih 11 a drugo di god odu ko zna oce li biti u KADRU pošto nisu prošli pripreme s tim Klubom

VL
Učitelj
10:51 29.08.2019.

Svatko smije otići osim Livakovića i Majera.

VL
DU
Deleted user
20:23 29.08.2019.

Ovo širenje što je moguće crnijih vijesti je bez nekakovog smisla. Dinamo neće nikoga prodat i igrati će Ligu prvaka i sa Almom. Na žalost mnogih.

VL
SA
SI aka SI
10:50 29.08.2019.

realno je kostur momčadi Livaković-Dilaver-Ademi i Olmo-Petković. Nitko od njih nije prodan i nadam se da neće. Ne zavaravajmo se da trenutno Majer i Ivanušec mogu preko noći nadomjestiti Olma, jer premda su veliki talenti, trebati će im vremena. Meni je problematično: prodaja Šunjića na kojoj je sam inzistirao, a mislim da bi dobro došao protiv jakih i desna strana, jer niti Pinto nije iskočio kao pojačanje (a Stojanović je defanzivno propuh), niti Hajrović uspijeva ući u lanjsku formu.

VL
Avatar pendreck
pendreck
08:32 29.08.2019.

Šteta da smo samo rasadnik na nove zvijezde koje se prodaju drugim klubovima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.