Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PlayerHunter

Tražite novi klub ili se želite prezentirati? Ovo je društvena mreža za vas

PlayHunter
Foto: PlayHunter
25.08.2016.
u 15:36

Svaki registrirani igrač ima svoj osobni profil s odjeljkom za CV i mogućnost objavljivanja multimedijalnog sadržaja u smislu promocije, a razni klubovi i brendovi također posjeduju svoj kutak.

Srpska društvena mreža PlayerHunter koja spaja sportaše širom svijeta polako postaje hit. Radi se o novom internet portalu koji omogućava mladim i talentiranim sportašima da nađu klub iz snova. PlayerHunter je nastao kao plan za bolju budućnost sporta, i budući da je potpuno besplatan, bilo tko može postati član ove popularne platforme.

Ovaj portal ima preko 12,000 članova, među kojima su uglavnom osobe s Balkana. PlayerHunter trenutno podržava četiri sporta: nogomet, košarku, rukomet i odbojku, uz to da se planira proširenje.

Svaki registrirani igrač ima svoj osobni profil s odjeljkom za CV i mogućnost objavljivanja multimedijalnog sadržaja u smislu promocije, a razni klubovi i brendovi također posjeduju svoj kutak. PlayerHunter je mjesto i za agente, skaute i menadžere, koji imaju mogućnost “lovljenja” igrača (eng. hunt) čime ostvaruju vezu s njima.

Uskoro izlazi i aplikacija za Android i iOS mobilne uređaje koja nastoji još više olakšati komunikaciju. Svi zainteresirani za PlayerHunter mogu se registrirati ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije