Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IRSKA

Trapattoni: Ma kakvo puštanje mojima!

'Ireland\'s manager Giovanni Trapattoni reacts to his side\'s performance against the Czech Republic during their international friendly soccer match at the Aviva Stadium, Dublin, February 29, 2012. R
'RUSSELL CHEYNE'
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
15.06.2012.
u 21:18

Ako nismo mi briljirali, jesu naši navijači i zato im moramo zauzvrat pružiti barem jedan dobar rezultat, kaže St. Ledger

Kao da su u najmanju ruku igrali protiv nekog prosječnog, njima ravnog protivnika, izbornik Iraca Giovanni Trapattoni bjesnio je nakon poraza od Španjolske (0:4) i matematičkog oproštaja od Eura.

– Morat ću pitati svoje igrače što nije u redu s njima. Pa primili smo opet golove u prvim minutama oba poluvremena! Ne znam koji je naš problem, na treninzima je sve bilo u redu...

Zadnja utakmica s Italijom Ircima će bit tek formalni završetak prezahtjevne avanture, no Trap odbacuje da bi \'\'svojima\'\' mogao imalo popustiti.

– Ako se Italija plasira u četvrtfinale, bit će to zahvaljujući činjenici da su odigrali dobro te zbog njihove kvalitete i ni zbog čega drugog. Mi moramo dobro obaviti svoju dužnost i otići uzdignute glave s turnira. Pristupit ćemo azzurrima maksimalno ozbiljno.

Damienu Duffu susret će biti od velike simbolike. Bit će to njegov 100. nastup za Irsku, možda i posljednji u karijeri.
– Nema nam druge nego se konsolidirati. Mi smo ponosna skupina igrača i moramo navijačima, koji su navijali za nas i u najgorim trenucima, priuštiti malo zadovoljstva. 

Komentara 1

OG
Oluja-Gotovina
15:38 16.06.2012.

Oprosti Trapattoni, ali ti si Talijan, a kad je u pitanju namještanje rezultata, Talijani su u tome svjetski prvaci i ne može im se vjerovati,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije