Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Irci pobijedili BiH

Trapattoni: Imali smo malo problema s držanjem lopte

'Republic of Ireland\'s Robbie Keane (C) holds his ribs after being kicked during an international friendly football match against Bosnia-Herzegovina at the Aviva stadium in Dublin on May 26, 2012. AF
Foto: 'PETER MUHLY'
1/3
27.05.2012.
u 17:12

Irska je u pripremnoj utakmici za EP u Dublinu pobijedila reprezentaciju BiH sa 1:0 pogotkom Shanea Longa u 78. minuti

- Hrvatska igra slično kao i BiH, obje momčadi preuzimaju inicijativu na terenu, no mi samo moramo ostati mirni, kolektivno se braniti, a onda pokušati zajednički postići pogodak - kazao je Robbie Keane koji je dobio neugodan udarac bivšeg igrača Hajduka Borisa Pandže, poznatog po "nježnosti".

Keane je ipak ostao u jednom komadu.

- Rebra mi je polomio - šalio se Keane. No, mogao se šaliti poslije utakmice, kad ga je Pandža pogodio izgledalo je da mu je to kraj, da Keane neće ni na Euro.

- Nekoliko minuta nisam mogao do zraka, i sad me još boli, ali bi će sve u redu - kazao je Keane.

Ako je on i preživio taj susret, nije Keith Fahey. Taj vezni nogometaš je na zagrijavanju imao problema, nešto ga je zatezalo i utvrđeno je da neće biti spreman za Europsko prvenstvo, pa je Trapattoni pozvao Paula Greena, igrača Derby Countyja.

Irci su zadovoljni pobjedom nad BiH, izbornik Giovanni Trapattoni dobio je dobar test:

- Iako smo imali malo problema s držanjem lopte, igrali smo dobro, bili smo opasni u napadima i prekidima i zaslužili smo tu važnu pobjedu.

Dunne je pokazao da se oporavio od ozljede, Talijan još čeka dobre vijesti od Johna O'Shee, Kevina Foleya i vratara Shaya Givena koji se još oporavljaju.

- Očekujem da će u ponedjeljak biti spremni - kazao je Trapattoni čija momčad će, kad bude kompletna, biti još tvrđi orah 10. lipnja. Već godinu i pol dana ili u 15 utakmica Irci nisu osjetili gorčinu poraza, slavlje nad BiH dodatno im diže moral. No, i Hrvatska će biti spremnija nego što je to bila BiH koja se ipak ne priprema za EP i igrala je opušteno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije