Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER IZ SNOVA
Povratak na članak

Transfer-bomba: Evo koliko će slavni trener platiti za Hrvata

Nije jedini koji bi trebao napustiti klub, najveću zvijezdu kluba želi Barcelona

Komentari 16

SX
sudbina x
09:25 17.05.2018.

Evo koliko bih ja platio da ne čitam ovakve amaterske navlakuše...Evo........

VL
MA
Majur
08:53 17.05.2018.

Bravo Šime,sve si svojim talentom i radom postigao....lijepa pobjednička slika:))))

VL
AG
Agricola
10:03 17.05.2018.

Primjećujem dvije stvari: Kad se piše o politici onda se Hrvatsku zove "ova zemlja" a kad se piše o nogometu onda se piše da je "Hrvat" postigao pogodak, realizirao transfer i slično. U prvom slučajui ne želi se spomenuti ime Hrvatska, a u drugom slučaju pojam Hrvat koristi se kao da mi nismo Hrvati nego Srbi, Truci, Eskimi ili Abodidžini pa čitamo o nekom Hrvatu. Toliko o podvalama iz informacijske kuhinje. Što se tiče sinoćnje utakmice, Šime je na poluvremenu zamjenjen ne zato jer bio loš, nego zato jer je već imao žuti karton i Simeone nije mogao riskirati da dobije i drugi jer je ulog bio prevelik, a osim toga Ocampos je radio velike probleme Atleticu po toj strani a Juanfran je iskusniji i u obrambenim zadaćama još uvijek bolji igrač od Šime, i budući da je Atletico imao vodstvo ta izmjena je bila skroz logična. Međutim, sama činjenica da je Šime počeo u prvih 11 u tako važnoj utakmici ispred Juanfrana pokazuje koliko Simenone ima povjerenja u njega. A Simenone je vrhunski trener, pogledajte samo kakve je sve rezultate napravio otakako je došao u Atletico a s realno igrački slabijom i jefitnijom momčadi od one koju imaju Real, Bayern, Barcelona, Manchaster Citiy, PSG itd.

VL
KO
Kopreinitz
09:10 17.05.2018.

Hrvatska je rasadnik talentiranih kvalitetnih nogometasa.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
16:19 17.05.2018.

Otkad trener plaća transfer igrača?

VL
ŽU
žuti
10:28 17.05.2018.

Bravo majstor Matek! Čestitamo, čestitamo!

VL
Avatar El Indio
El Indio
09:42 17.05.2018.

35 milijuna eura. ? A Mamicu sude za par milijuna kuna za prodaju igraca iz dinama

VL
BL
blekpanther
13:11 17.05.2018.

Kad ce ova piskarala iz Zg. kafica prestati pisati o necem sto neznaju, prenose samo nekakve objave u drugim novinama i fantaziraju o milijunima. A duboko nesretni da bi te milijune mogli dobiti nasi Hr. igraci!

VL
DO
Dolehdzlopovi
08:30 18.05.2018.

Guračima lopte dati normalne plače, 3-4 tisuće kunića, pa ju guraj..Šta su oni vrijedniji od mene, ili bilo koga drugog koji crnči za siču..Kakvi milioni, jbt,i sa 30 god, nijedan više nemože trčati, pa u penziju sa milijardu eura, nije loše aaa..Dobili bi kramp i aršov i mrš kopat..Al ne, oni imaju, premda među tim retardima ima takvih rugoba, najbolje i najglupavije pičke, najbolje aute, doktore, satove, odječu i to sve od guranja lopte, aloooooo, ima li koga kod kuče, Hrvati..

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:02 17.05.2018.

Bravo Šime!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.