Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi MAKEDONAC

Trajkovski: Kakav Dinamo, motiv mi je cura koja dolazi!

trajkovski
Goran Stanzl/PIXSELL
06.05.2011.
u 09:13

- U Maksimiru ćemo danas igrati mnogo opuštenije nego protiv Splita, gdje smo svi imali loš dan zbog bodova za Europu

Aleksandru Trajkovskom, napadaču zaprešićkog Intera, gode pohvale Vahida Halilhodžića, ali i dalje je odlučan da iz HNL-a odmah ode u inozemstvo.

– Tako sam odlučio i tako će biti, Dinamo me ne zanima. Već sam prije rekao da je tamo konkurencija uvijek velika i pitanje je koliko bih dobio minutaže – rekao je Trajkovski.

Protiv Splita se nije upisao među strijelce, hoće li danas u Maksimiru?

– Protiv Splita svi su bili ukočeni, valjda zbog važnosti utakmice. Danas ćemo biti puno opušteniji jer nemamo što izgubiti i uvjeren sam da ćemo igrati puno bolje. Europa je izgubljena, ali nije propast svijeta – istaknuo je Trajkovski.

Njega i Balića danas će Dinamova struka posebno pratiti jer su pokazali zanimanje za obojicu.

– Možda ću imati motiv više da se dokažem. Naime, postoji velika mogućnost da do utakmice dođe moja djevojka iz Beograda. To bi bio prvi put da me gleda u HNL-u, još kada bih postigao pogodak... – rekao je Trajkovski.

Branko Laljak, direktor kluba, ne vjeruje da bi se mladi makedonski reprezentativac preselio u Maksimir.

– Drago mi je da trener Dinama ima dobro mišljenje o njemu – istaknuo je.

Komentara 7

OB
-obrisani-
09:55 06.05.2011.

Trajkovski: Kakav Dinamo i nogomet, motiv mi je uhvatiti neku cura \"Pravu Hrvaticu\" poput Severine ili one nevine Marijane ili se ugurati među \"ratne penzionere\" jer divim se tim majstorima \"Pravim Hrvatima\" !

Avatar Pak
Pak
10:14 06.05.2011.

Ako mali zbilja tako razmišlja onda je poprilično glup. Jer čak i da jednu sezonu igra na kapaljku u Dinamu nakon toga bi mogao otići u nekoliko puta bolji klub i za nekoliko puta veći iznos nego što bi ga ostvario direktnim odlaskom u inozemstvo iz Intera. Tako da bi takav njegov odlazak u inozemstvo vjerojatno bio potpun promašaj. Ali netko to skuži odmah, a netko kad se za godinu-dvije vrati kao tehnološki višak iz Greuther Fürtha u Hrvatski Dragovoljac. ;)

HO
hotfishlake
09:48 06.05.2011.

a vani ces dobit sansu? oces ako odes u austriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije