Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niz za pamćenje
Povratak na članak

Traje zlatno doba našeg vaterpola, držimo rekord kojemu nitko nije ni blizu

Hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji ovo je 23. odličje u ovom trofejnom razdoblju koji se poklapa s mandatima Ratka Rudića (10) i Ivice Tucka (13)

Komentari 2

ČE
četverac
08:41 30.07.2019.

Srbi imali sve naslove u jednom trenutku? Pa, imali su to i Talijani pod Rudićevim vodstvom. Svatko ističe ono što njemu ide u prilog. Ako ima argumenata, naravno. A vaterpolo se igra u cijelom svijetu: od SAD-a i Australije, preko Japana, Kine, Kazhastana, JAR-a, Egipta, o Europi da ne govorimo.

VL
Avatar nekakav
nekakav
22:54 29.07.2019.

A sad će se srbi izredati na ovaj članak... Pa nam nabrojati finala koja su igrali u zadnjih 10 godina, u jednom trenu držali sve titule prvaka... Jesmo jaki u vaterpolu, al to je sport koji se ozbiljno igra u manje od 10 država. Jedan kriket je za vaterpolo svemir. Indija će igrati u pakistanu.. Hej! 2.5 mlrd ljudi izvan sebe... A nas 21 milijun zna za 'vaterpolo'..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.