Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Tragedija: 20-godišnja sportašica utopila se u jezeru

Ekaterina Koroleva
Foto: rushandball.ru
09.07.2019.
u 07:52

Sumnja se da se mlada ruska rukometašica kupala u jezeru nakon što je završio Euro u Poljskoj, ali se nažalost utopila. Vijest o smrti potvrdio je rukometni savez Rusije.

Ekaterina Koroleva (20), ruska reprezentativka u rukometu na pijesku, pronađena je mrtva u poljskom Stare Jablonki dan nakon Europskog prvenstva.

Sumnja se da se mlada sportašica kupala u jezeru nakon što je završio Euro, ali se nažalost utopila. Vijest o smrti potvrdio je rukometni savez Rusije.

"Prema prvim podacima, Ekatarina se utopila u jezeru blizu terena. U istrazi je sudjelovala poljska policija. Rukometni savez Rusije izražava najdublju sućut rođacima i prijateljima Ekaterine. Tugujemo s vama", napisali su u savezu.

Ekaterina Koroleva rukometom se bavila od svoje 15. godine i bila je članica ruske reprezentacije koja je Europsko prvenstvo završila na sedmom mjestu.


 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:26 09.07.2019.

to je već druga sportašica koja se utopila u jezeru, ... ste vidjeli kak su ta jezera opasna,kao i rijeke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije