Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETAK

Tour de France 2017. starta iz Duesseldorfa

Team Sky rider Chris Froome of Britain (L), race leader's yellow jersey, and Movistar rider Nairo Quintana of Colombia (R) wait for the start of the 109.5-km (68 miles) final 21st stage of the 102nd Tour de France cycling race from Sevres to Paris Champs-
Reuters/PIXSELL
22.12.2015.
u 12:30

Ove je godine Tour startao iz Utrechta u Nizozemskoj, a iduće godine, točnije 2. srpnja, će krenuti iz Mont Saint-Michela u Francuskoj.

Biciklistička utrka Tour de France će 2017. godine imati start u Duesseldorfu u Njemačkoj, trideset godina nakon što je 1987. startala iz Berlina, objavili su u utorak organizatori.

To će biti četvrti start iz Njemačke u povijesti Tour de Francea, nakon Koelna (1965), Frankfurta (1980.) i Zapadnog Berlina (1987.) te 22. start iz inozemstva.

Ove je godine Tour startao iz Utrechta u Nizozemskoj, a iduće godine, točnije 2. srpnja, će krenuti iz Mont Saint-Michela u Francuskoj.

>> Od 2017. 'Tour de France' neće biti u kalendaru UCI-ja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije