Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESPORTSKO SLAVLJE

Totti se ispričao za palac dolje, Paolo di Canio ga branio!

Francesco Totti
Reuters
19.04.2010.
u 14:47

- Pobjedom protiv Valencije nastavljamo stiskati Barcelonu i ona će postajati sve nervoznija - smatra Realov vezni igrač Guti.

Mirko Vučinić vratio je Romu na vrh ljestvice s dva pogotka u spektakularnom gradskom derbiju protiv Lazija (2:1). A nakon dvoboja Romin kapetan Francesco Totti nesportski je slavio pobjedu pokazavši palčeve dolje, što je bila aluzija na Lazijevo ispadanje...

– Žalim zbog svog postupka i ispričavam se svima koje je moja proslava uvrijedila. Uhvatila me pobjednička euforija, ali nisam želio nikoga povrijediti – rekao je Totti, pravdajući svoj potez kao odgovor Lazijevu igraču Robertu Baroniju, koji je identično poslije jesenskog derbija poručivao navijačima Rome.

– U našim utakmicama takav način proslave nije novost, uvijek se pretjerivalo. Nisam prvi koje je takvo što napravio, ali svejedno, ispričavam se – dodao je Totti.

A u Tottijevu obranu stao je nekadašnji Lazijev kapetan Paolo di Canio!

– Ma, to je uobičajena stvar, naravno da se nije svidjelo navijačima Lazija. Oni koji razumiju taj derbi razumiju i Tottijevu gestu, koju ne smatram vulgarnom. Ne osuđujem ga, on se samo nada da će Lazio kliznuti u drugu ligu, kao što se i svaki navijač Lazija nada da Roma neće osvojiti naslov prvaka – kaže Di Canio.

U Španjolskoj je, pak, Real 2:0 pobjedom protiv Valencije iskoristio Barcelonin remi s Espanyolom i smanjio Barcinu prednost na bod.

– Osvojili smo 83 boda i to je strašna statistika. Problem je što Barcelona ima jedan više, no moramo je nastaviti stiskati. I budemo li ustrajni, Barça će biti sve nervoznija. Znam da nije ugodno kada vam netko uporno puše za vratom – rekao je Realov veznjak Guti i dodao:

– Ne zaboravite još da Barcelona igra dvije polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Intera, to joj mora oduzeti koncentraciju u prvenstvu – nada se Guti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije