Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roma

Totti sa 34 godine traži zlatnu ribicu, želi osvojiti Ligu prvaka

'AS Roma\'s Francesco Totti reacts during their Champions League Group A soccer match against CFR Cluj at the Olympic stadium in Rome September 16, 2008.  REUTERS/Tony Gentile  (ITALY)'
'TONY GENTILE'
28.09.2010.
u 09:00

Romin kapetan Francesco Totti na svoj je 34. rođendan, koji je proslavio u ponedjeljak, izjavio da još samo želi osvojiti Ligu prvaka jer se karijera bliži kraju.

Totti je istaknuo da mu nedostaje još samo naslov najprestižnijeg europskog natjecanja. Roma je danas (utorak) u 2. kolu E skupine Lige prvaka domaćin rumunjskom Cluju,

- Ligu prvaka je teško osvojiti, ali naša je momčad odlična - rekao je Romin kapetan.

U subotnjem derbiju protiv Intera Francesca Tottija je u 76. minuti zamijenio Mirko Vučinić. Kasnije je Vučinić, u 90. minuti, pogodio za prvu Rominu pobjedu u prvih pet kola talijanske Seriji A. Slavila je Roma sa 1:0.

- Konkurencija u napadu je vrlo jaka i treneru nije lako izabrati. Fizički sam dobro, jedino mi nedostaje osjećaj za gol - izjavio je Totti, koji je nakon te izmjene djelovao ljutito, a na pitanje o rođendanu bio je kratak:

- Starim...

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:04 28.09.2010.

Totti sa 34 godine traži zlatnu ribicu, želi mir, spokojnost i odmorenost poput igrača HR repke na sofi pred TV za vrijeme World Cupa u JAR-u..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije