Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Tottenham stigao do tri boda u sudačkoj nadoknadi

Harry Winks
Foto: Reuters/Pixsell
20.01.2019.
u 19:43

Gostujućoj je momčadi pobjedu donio Harry Winks

Tottenham je u sudačkoj nadoknadi uspio s 2:1 na gostovanju pobijediti Fulham, predzadnju momčad Premier lige, a junak je bio veznjak Harry Winks. 

Tottenham je igrao bez svog najboljeg strijelca, ozlijeđenog Harryja Kanea. Zbog toga je u vrhu napada zaigrao španjolski veteran Fernando Llorente, ali on je, umjesto protivničke, zatresao vlastitu mrežu u 17. minuti nespretno reagiravši nakon kornera.

Spursi su poravnali na 1:1 u 51. minuti golom Dele Allija, a u sudačkoj je nadoknadi (90+3) Harry Winks donosi pobjedu Tottenhamu.

 

Komentara 1

Avatar navijač
navijač
21:24 20.01.2019.

Točnije rečeno doslovce u zadnjem kontaktu s loptom , sudac je samo čekao da lopta izađe van ili iz kaznenog prostora pa da odsvira kraj . U 95. minuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije