Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponuda i potražnja

Tottenham nudi povećanje plaće Baleu

bale
Reuters
24.05.2012.
u 16:23

Bogate ponude Barcelone i Real Madrida bile su dovoljne da se klub Garetha Balea prestraši i ponudi mu znatno povećanje plaće

Iako Gareth Bale ima ugovor s Tottenhamom do 2015.godine, ponude koje su stigle za mladog igrača iz Barcelone i Real Madrida bile su dovoljne da se čelništvo kluba prestraši i počne pregovarati s Baleom kako bi osiguralo njegov ostanak.

Voljni su potpisati novi ugovor s njime koji bi osigurao znatno povećanje Baleove zarade. Navodno mu je ponuđeno čak 70 000 funti na tjedan, čime bi postao jedan od bolje plaćenih igrača Tottenhama.

Harry Redknapp izjavio je kako je Bale jedan od igrača na koje računa iduće nogometne sezone. Bale je rekao engleskim medijima kako bi volio ostati u Tottenhamu. što odgovara klubu koji uistinu ne želi prodati jednog od svojih najboljih igrača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije