Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANOVI TOTTENHAMA

Navijačima doživotna zabrana jer su na utakmici s Bilićem napravili nešto odvratno

Tottenham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
31.10.2017.
u 13:53

"Ovakvo ponašanje je neprihvatljivo i doživotno ćemo zabraniti ulazak na naše utakmice osobama na snimci", objavio je Tottenham.

Engleski nogometni prvoligaš Tottenham odlučio je doživotno zabraniti ulazak na svoje domaće utakmice navijačima koji su prošloga tjedna čašom punom urina gađali navijače West Hama nakon utakmice Liga kupa.

Putem socijalnih medija proširila se snimka koja pokazuje kako jedan navijač urinira u čašu, a zatim ju drugi baca prema gostujućim navijačima. Tottenham je proveo istragu vezanu za incident i identificirao počinitelje.

Tottenham
1/6

"Ovakvo ponašanje je neprihvatljivo i doživotno ćemo zabraniti ulazak na naše utakmice osobama na snimci", objavio je Tottenham.

West Ham je u utakmici nadoknadio zaostatak od 0:2 na poluvremenu i pobjedom 3:2 izborio plasman u četvrtfinale Liga kupa.

Komentara 6

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
14:23 31.10.2017.

Nešto se i od engleza može naučiti, a ne da se pravimo englezi kad su u pitanju huligani na tribinama (i izvan njih).

Avatar Abcda
Abcda
15:50 31.10.2017.

Novinar, kakav je ovo naslov? Sve ovo nema apsolutno nikakve veze sa Bilicem.

PP
pp
14:39 31.10.2017.

A da su silovali dijete i poslije objavili da su gay dobili bi besplatnu doživotnu pretplatu...gadi mi se ovo današnje viktorijansko licemjerstvo...ne referiram se uopće na ovu stvar, već na činjenicu da je ovo za medije zaista odvratno, na isti dan kad je Kevin Spacy optužen za seksualno napastovanje 14 godišnjeg dječaka, ali za njih je vijest da je on sad gay i da ga je otac zlostavljao kao dijete. I onda sw pitate zašto ste Fake news....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije