Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAILY MAIL

Tottenham gleda Srnu protiv Fulhama

Darijo Srna
AFP
16.02.2010.
u 21:56

Prvu će utakmicu 1/16 finala Europa lige u četvrtak na Craven Cottageu igrati domaći Fulham i ukrajinski Šahtar. Igrat će za goste, aktualne pobjednike natjecanja, i Darijo Srna.

Londonski dnevnik Daily Mail navodi da će utakmicu gledati predstavnici Tottenhama, Fulhamova gradskog rivala u Premiershipu, čiji je trener Harry Redknapp, kako izgleda, zainteresiran dovesti još jednog Hrvata u klub za koji već nastupaju Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar, i u kojem bi na ljeto također mogao osvanuti Stipe Pletikosa.

Isti izvor navodi da je veliki obožavatelj 27-godišnjeg kapetana hrvatske reprezentacije trener Chelseaja Carlo Ancelotti, koji se za Srnu navodno raspitivao tijekom prošlog mjeseca, te razmišljao o njegovu dovođenju. Odustao je, pišu Englezi, kad je čuo cijenu.

Osim Tottenhama, Srna je također i dalje na meti minhenskog Bayerna, koji nastavlja tražiti jedno vrhunsko rješenje na poziciji beka, obzirom da Philipp Lahm može igrati i lijevo i desno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije