Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA UNITEDA

Tottenham bez Kanea poražen na Old Traffordu

Manchester United
Foto: Reuters
1/15
28.10.2017.
u 16:10

– Trener mi je rekao da pronađem prostor i znao sam da je Lukaku dobar s glavom – rekao je Martial.

Došao je Tottenham u pakao crvenih vragova i iz njega je izašao pomalo ‘opečen’. Manchester United prošlo je kolo doživio prvi poraz u sezoni i želio se vratiti na pobjedničke staze pa su na kraju i izvukli pobjedu. Završilo je 1:0. Ali vidi se razlika u igranju između dvije momčadi. Drugačija je to filozofija. Mourinho je čovjek trenutka, čovjek od brojki, bodova, dok je Pochettino romantik. Lijep, napadački nogomet bez odmora je na njegovom papiru. Uspio je on od spursa to donekle izvući, imali su više udaraca, veći posjed lopte, ali onda ih je u 82. minuti Anthony Martial vratio u pravo stanje Premier lige. Romelu Lukaku glavom je dodao loptu, a Martial ju je dočekao i glavom poslao u mrežu. 

– Trener mi je rekao da pronađem prostor i znao sam da je Lukaku dobar s glavom – rekao je Martial.

Manchester United
1/15

Nakon gola Old Trafford je odahnuo jer i dalje im ostaje drugo mjesto na tablici. Nedostajao je spursima  Harry Kane koji je zbog ozljede propustio okršaj, a činjenica je kako je ključni kotačić i jedan od najboljih napadača u Engleskoj. Mislio je Mauricio Pochettino da može bez njega i imao je plan kako će probiti De Geu i obranu Manchestera, ali nije mu uspjelo. Manchester je  tako samo poboljšao svoju  statistiku. U prvih pet domaćih utakmica uspjeli su očuvati netaknutu mrežu, to im je posljednji put uspjelo u sezoni 2007./2008.

– Igrali su dobar nogomet, ali rezultat se gleda na kraju. Ako ovako nastavimo u utrci smo za naslov – zaključio je Nemanja Matić. S druge strane teren su razočarano napustili spursi.

– Više sam ljutit. Bilo je razočaravajuće primiti gol na takav način. Nije to nalik na nas. Žao mi je što nismo očuvali mrežu netaknutom i otišli doma s nekim bodovima – rekao je Ben Davies.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije