Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK ARGENTINCA?
Povratak na članak

Totalni kaos u Barci! Predsjednik podnio ostavku, navijači mole Messija da ostane...

Argentinski list Ole objavio je da je Messi odlučio otići nakon razgovora s novim trenerom Koemanom koji mu je navodno rekao da kod njega više neće imati privilegije kao u posljednjih desetak godina i da će se morati - podrediti momčadi

Komentari 16

RE
RedTree
00:15 26.08.2020.

2015. osvajaš LP s najmoćnijim napadačkim triom na svijetu i s kojim možeš vladati svijetom nogometa idućih 7,8 godina. Što napraviš!? Pa prodaš jednog olako i onda umjesto da dovedeš bar pristojnu zamjenu za lijevog krilnog napadača, da popraviš stvar, dovedeš mulca iz Borussie za 105 milijuna eura, koji nema ni 30 utakmica odigranih, koji je ozlijeđen cijelu vječnost, onda dovedeš Coutinha koji ti ne treba, a vrh je dovođenje Griezmmana koji je totalno beskoristan u Barceloninoj igri. Onda spašavaš stvar s nekim Koemanom, koji tjera Suareza i dovodi Depaya! O Bartomeu, što uradi!? Nevjerojatno što je cijeli svijet vidio da lik razvaljuje klub u kontinuitetu, a lokalni navijači su šutjeli. Bojim se da Barci slijedi težak pad, jer ovo je doba kad su i šeici, Kinezi ušli u nogomet i troše, a to će sa sobom povući cijeli španjolski nogomet dolje. Tužni dani za nogomet, kao kad su se Beatlsi raspadali, i opet "zahvaljujući" jednoj osobi.

VL
RE
RedTree
00:32 26.08.2020.

U Inter nema smisla da ide zbog Conteovih 3-5-2, stila igre u Italiji i činjenice da Inter teško osvaja titule igdje. U Citya Guardiola previše eksperimentira i cityeva obrana s Laportom je sklona kiksevima. PSG ima moć ali nema lidera na terenu i fali im ozbiljno pojačanje u sredini.

VL
Avatar southman
southman
07:20 26.08.2020.

Podilaženje Messiju će ih uništiti do kraja !

VL
RE
rene
13:59 26.08.2020.

najbolji su mi ovi koji pišu da je Messi je loše djelovao na momčad??? hahaha na momčad je pogubno djelovao Bartomeu dovodeći lijeva pojačanja i trenere amatere ... siguran sam da se Guardiola ili Enrique ne bi odrekli Coutina ..... igrače iz svoje škole su prodavali za sitne pare a oni sad igraju odlično u Bayernu i sličnim klubovima .. tek sad je isplivalo par mladih ... ono kao Coutino ne pokazuje ništa, a ne bi bogami ni Messi da ga stavi igrati na krivu poziciju

VL
ZA
zagi101
00:26 26.08.2020.

zar jedan mesi može biti veći od kluba? igrači su prolazni a klub ostaje ali neki iz prevelike ljubavi mogu i uništiti klub, a mesi je loše djelovao na momčad zadnjih tri godine ko i u repki. on je plaćen da igra a ne da upravlja

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
05:39 26.08.2020.

Nije to nikakav dernek dok se ne dogodi sljedece. Mamiño navlaci Messijev dres, skace na stol u ritmu ciganske glazbe, te izbeljenih ociju i nabubrenih vratnih zila arlaukajuci trga taj dres, dok mu Kozlic (Goat) Messi suznih ociju trpa kolzetine u usta, a Kuman mu to meso simultano zalijeva rakijom. Novcanice od 500 € padaju s neba u djepove ciganskog orkestra koji u kolu igra oko stola, cime scena dobiva nadnaravnu dimenziju.

VL
DU
Deleted user
23:45 25.08.2020.

Da bi dernek bio do kraja još trebaju organizirati narodnu glazbu i Zdravka Maminja da im otpjeva za kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.