Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda na klupu

Torresu odzvonilo, Villa lovi prvu Zlatnu kopačku

'Spain\'s coach Vicente Del Bosque (L) reacts as Spain\'s striker Fernando Torres looks during the 2010 World Cup quarter final Paraguay vs Spain on July 3, 2010 at Ellis Park stadium in Johannesburg.
'GIANLUIGI GUERCIA'
06.07.2010.
u 11:05

Torres, vrijedan 50 milijuna eura, nije zabio službeni gol za Španjolsku od Kupa konfederacija prošle godine.

Je li Vicente del Bosque izgubio strpljenje s najvećom zvijezdom Furije, neprepoznatljivim Fernandom Torresom? Jedna izbornikova izjava uzburkala je duhove:

– Iako ne postiže golove, Torres naporno trenira i ponašanjem zaslužuje da bude u momčadi. Imam apsolutno povjerenje u njega, ali to ne znači da je nezamjenljiv – kazao je Del Bosque.

Redsi pod pritiskom

Torres je stigao na SP nakon oporavka od operacije koljena u travnju, te u pet nastupa (268 minuta) nije postigao niti jedan pogodak. To je samo nastavak crnoga Torresova niza u natjecateljskim utakmicama, jer napadač Liverpoola nije postigao gol za reprezentaciju još od Kupa konfederacija prošle godine.

Nažalost, Del Bosque je svjestan da Torres u susretu protiv njemačkoga stroja zbog nepripremljenosti može biti samo igrač manje na travnjaku, što bi za Španjolce bilo pogubno. Stoga će najvjerojatnije u vrh napada staviti samo Villu, a trojica iza njega trebala bi biti Xavi, Iniesta i Pedro.

Nezadrživi Villa tako može postati i svjetski prvak, ali i prvi Španjolac sa Zlatnom kopačkom SP-a.

Fernando Torres istodobno je i mislima u Engleskoj, gdje mu njegov menadžer Juan Antonio Martin traži novi klub.

– Trenutačno mogu samo reći da će Fernando ostati u Engleskoj, ali ne znamo još u kojemu klubu – kazao je Martin.

Nagađa se da Liverpool pritišću Manchester City i Chelsea, koja je još u svibnju nudila 70 milijuna eura za El Nina. Iako menadžer Liverpoola Roy Hodgson tvrdi da je najvažnije zadržati Gerrarda i Torresa, dug Redsa od 472,5 milijuna funta prisilit će ga na prodaju barem jednoga "komada obiteljskoga srebra".

Prema posljednjim informacijama, u JAR je ponovno doletio i Roman Abramovič. Vlasnik Chelseaja je stigao osobno kako bi nagovorio Torresa da prijeđe na Stamford Bridge, a Liverpool bi zaradio oko 60.3 milijuna eura.

Već prodali Benayouna

Liverpool je već prodao Benayouna u Chelsea za 7 milijuna eura.

– Dok sam u JAR-u, ne razmišljam o budućnosti. SP mi je najvažniji – kaže Torres.

Komentara 3

SA
SI aka SI
12:08 06.07.2010.

vjerojatno ga ne bi ni dosad držao u momčadi da ima na klupi Ljubijankića, Dedića ili Matavža

Avatar poljicanin
poljicanin
12:24 06.07.2010.

SI,a ko su ta trojica?Je li oni voze smece po Ljubljani,ili su neki konjusari?

OB
-obrisani-
13:46 06.07.2010.

Torresu odzvonilo ali dolaze Mandžukić, Balkanović i Zapadni Balkanović..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije