Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA ZABORAV

Torres je najgore pojačanje u Engleskoj, ali na listi je i jedan Hrvat!

Fernando Torres
Foto: Reuters (Ilustracija)
21.01.2015.
u 16:52

Nema kluba koji bar jednom nije pogriješio, a nekima se dogodilo i više puta...

Vrijeme je transfera i najviše se troši na Otoku, a kad je takva situacija, onda se zna itekako pogriješiti te "baciti" milijune i milijune funti. Ni jedan klub Premier lige na to nije imun i dok čekamo novije vijesti o dolascima i odlascima velikih zvijezda, pogledajmo tko je s kime griješio.

Na prvom mjestu svakako je Fernando Torres, koji je iz Liverpoola u Chelsea prešao za 50 milijuna funti u siječnju 2011. godine. Bila je to rekordna svota u to vrijeme, ali nije uspio ostvariti trag, zabio je samo 45 golova u 172 utakmice.

No ne prolazi ova lista bez Hrvata. Otkrijte o kome je riječ na Goal.com.

>> Evo koji je Hrvat na listi najgorih pojačanja u novijoj povijesti Liverpoola!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije