Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDOL

Torres: Batistuta je i dalje moj veliki idol

Fernando Torres
AFP
02.02.2010.
u 10:11

Fernando Torres, 25-godišnji španjolski nogometaš i prvi strijelac Liverpoola, ove sezone ima velikih problema s ozljedama, zbog čega je propustio devet utakmica Premiershipa.

Unatoč tome je prvi strijelac Liverpoola u prvenstvu s 12 pogodaka, odnosno četiri više ima od Nizozemca Dirka Kuyta. Sjajno snalaženje pred suparničkim šesnaestercom upijao je Torres u mladosti gledajući sjajnog argentinskog centarfora Gabriela Batistutu.

- Batistuta je bio i ostao moj idol iz mladosti. Udarao je loptu na poseban, sjajan, sepktakularan način. Uvijek sam ga obožavao - rekao je Torres za FourFourTwo, a potom dodao koja dva napadača trenutačno najviše cijeni na svijetu.

- David Villa i Samuel Eto'o. Možda Villa nije na cijeni kakvoj bi trebao biti, ali mislim da je genijalan napadač. Tehnički je jako potkovan, mnogo radi za momčad, grabi i ruši sve pred sobom za pogodak. Eto'o? Kod nikoga nisam vidio takav pobjednički mentalitet kao kod njega. Gledao sam ga i učio od njega, zabio je toliko mnogo ključnih pogodaka u karijeri.

Upitan zašto nije spomenuo Messija i Cristiana Ronalda, španjolski plavokosi napadač je rekao:

- Oni su na jednoj drugoj dimenziji. Tehnički ne mogu stati u istu rečenicu s tom dvojicom nogometaša, niti ih mogu vidjeti kao isključive napadače. Oni su genijalci, veznjaci i napadači u istom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije