Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANEZIMA NE IDE

Torino nakon preokreta svladao Milan, Rebić ušao u 78. minuti

Krzysztof Piatek
Foto: Reuters/Pixsell
26.09.2019.
u 23:03

Torino je peti s devet bodova, a Milan tek deseti sa šest bodova.

U zadnjem dvoboju 5. kola Serie A nogometaši Torina svladali Milan s 2:1. 

Milan je poveo golom Poljaka Piateka iz penala u 18. minuti, izjednačio je Andrea Belotti u 72. minuti, a isti igrač je u 76. minuti donio pobjedu Torinu. Hrvatski reprezentativac Ante Rebić je kod "milaneza" ušao u igru u 78. minuti.  

Torino je peti s devet bodova, a Milan tek deseti sa šest bodova.  

Veliki preokret Eibara

Nogometaši Eibara slavili su u 6. kolu Primere kod kuće velikim preokretom protiv Seville s 3:2 i to nakon što su do 66. minute gubili s 0:2.  

Sevilla je pobjedom mogla doći na samo bod od vodećeg Reala, a činilo se da će tako i biti kada su Argentinac Lucas Ocampos (11) i Oliver Torres (32) doveli Andalužane u vodstvo. No, u drugom dijelu baskijska momčad je napravila pothvat i golovima Fabiana Orellane (66pen), Pedra Leona (77) i José Angela (82) došla do velike pobjede koja ih je podigla s pretposljednje pozicije. 

U ostalim utakmicama Celta i Espanyol su odigrali 1:1, dok je Real Sociedad s 3:0 svladao Alaves.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije