Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR
Povratak na članak

Torcidini divljaci su 'djeca', a vatrogasci su topovsko meso za topovske udare

'To su djeca', branio je šef splitskih vatrogasaca na televiziji torcidine divljake, umjesto ranjenog vatrogasca

Komentari 15

Avatar gordi
gordi
18:51 01.10.2018.

koliko sam puta bio na dislokaciji u Dalmaciji i gasio požare..ali ovo što je ovaj šef vatrogasaca rekao je sramota za njega,ranjenog vatrogasca i sve vatrogasce Hrvatske...jučer sam gledao njegovu izjavu i nisam mogao vjerovat da opravdava ljude koji suu mu ozljedili vatrogasca...on je sramota vatrogasaca i smjenite ga i oduzmite licencu vatrogasca jel ovaj nije zaslužio biti vatrogasac...

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
18:40 01.10.2018.

Ovaj u.enja inace dobar tekst spominjanjem Kekina. Bas Kekinov mentalitet i jugosklop razmisljanja omogucuje ovakvu bandu kao Torcidu. Da ulicarska drogirana gamad i tatini cimerfrei sinovi upravljaju cijelom splitskom regijom, kao mafija protiv koje se nitko ne usudi nesto reci da nebude premlacen ili upucan.

VL
UM
umnjak
18:22 01.10.2018.

Ma kome se više uvlačite, uličarskoj bagri.

VL
RS
rasta sev
18:41 01.10.2018.

Možda taj Kovačević šef vatrogasaca ima i doma jednog s bengalkom ili topovskim udarom, možda je samo obična kukavica koji se boji nešto prigovoriti da mu ne spale auto ili nešto slično, možda je samo priglup i odobrava takav način "navijanja"jer ni oni koji su prvopozvani da nešto učine konačno, na kraju ne čine ništa.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
18:16 01.10.2018.

stroge kazne. tačerizam. drugo su sve bajke i repetitio.

VL
DU
Deleted user
18:17 01.10.2018.

Nista se tu nece promjeniti dok god roditelji ne budu zakonski primorani placati odstete u punom iznosu za stetu koja naprave njihova djeca od 15 do 21 godine. Takodjer nista se nece promjenit ni na stadionima dok god se ne postave kamere visoke rezolucije koje ce pokrivat svakog gledatelja. Do tada cemo imat maloljetne divljake koji pale auta, bacaju mini-bombe po stadionima, bacaju bengalke sa temp. od 1000 °C medju ljude, na teren, gdje god. I nista im ne mozemo jer su maloljetni ili su mladji od 21 godina pa im se sudi kao da su maloljetni. Kome zapale auto, spale ga sa bengalkom, raznesu neki dio tijela sa topoviskim udarom, uniste auto na odmoristu kod Macole.... a taj je jednostavno imao bad luck.

VL
Avatar gordi
gordi
18:54 01.10.2018.

kad si tako nježan prema huligana što ti nejdeš na osiguranje...sramota si za vatrogasce...

VL
A1
Ardo 1944
19:14 01.10.2018.

Ranjeni vatrogasac treba se zamjeniti sa ovim "šefom" i to već na slijedećoj utakmici,dakle zamjena mjesta.Definitivno.

VL
Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
20:27 01.10.2018.

Ovog id*ota od nazovi šefa vatrogasaca treba na idućem derbiju poslati pod sjevernu tribinu pa neka izbjegava ili lovi topovske udare i baklje pa kad ga jedna osakati pitati ga ponovno za mišljenje... Gledam ga i slušam jučer i ne vjerujem koliko lik besramno baljezga,ne znam kako će nakon ovoga on kao šef pogledati u oči svojim vatrogascima a pogotovo ovom ozljeđenom.

VL
JO
josip
19:05 01.10.2018.

ako su to 'dica' onda vi šperci i šperke namate pojma u odgoju

VL
BE
Berlioz
20:59 01.10.2018.

Što ste navalili na jadnog šefa vatrogasaca pa zna on gdje živi i što se može dogoditi njemu i obitelji. Zna on da razni karlići sada kao optužuju torcidu i njeno ponašanje a da će je sutra ponovo dizati u nebesa jer im je plaćeno da to rade. Mediji već desetljećima podržavaju najgoru bagru koja neprekidno krši zakone, koja nas sramoti po cijelom svijetu, koja reketari koga stigne, grad, Tommya, državu, koja se otvoreno ruga pravosuđu i tek nakratko promijene ploču kada se dogode najstrašnije posljedice ali svi već znamo da će kriminalcima iz torcide za koji tjedan ponovo titrati jaja. Pametan je šef vatrogasaca koji se ne da navući na tanak led medijsko-kriminalnoj organizaciji.

VL
BA
bazinga
23:00 01.10.2018.

koja budala ide hvatati aktiviranu pirotehniku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.