Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramotno ponašanje
Povratak na članak

Kaos u Vinkovcima: Torcidina baklja srušila policajca, napadnuti redari...

Puno je bilo bojazni oko organizacije ove utakmice, pogotovu iz sigurnosnih razloga jer očekivao se veliki broj navijača oba kluba. No, policija je do utakmice odradila posao – vrhunski

Komentari 20

PR
prajdali100
08:48 24.05.2018.

I za ovo je kriv Mamić, pardon Šuker.....Sve ove koji napadaju policiju, ovlaštene osobe i mirne gledatelje treba tako isprebijati da im to više nikada ne padne na pamet. Točka !

VL
DU
Deleted user
09:05 24.05.2018.

Pravi i jedini krivac je drzava i vlada ove drzave........Zasto jednostavno ne donjet zakon sa drasticnim posljedicama kad su u pitanju navijacke skupine......A poslije napada na policiju,,,to je trebalo natamburat dobro i poslat na Golac da tucaju kamen koju godinu,,,,pa ako se ne opameti samo terapiju ponovit...............

VL
Avatar El Indio
El Indio
08:41 24.05.2018.

I cemu sve to? Sta su sa tim htjeli dokazad?

VL
DU
Deleted user
09:05 24.05.2018.

Pravi i jedini krivac je drzava i vlada ove drzave........Zasto jednostavno ne donjet zakon sa drasticnim posljedicama kad su u pitanju navijacke skupine......A poslije napada na policiju,,,to je trebalo natamburat dobro i poslat na Golac da tucaju kamen koju godinu,,,,pa ako se ne opameti samo terapiju ponovit...............

VL
DO
domxerex
10:09 24.05.2018.

Pravi banditi - ponois i dika svojih roditelja!!! To sve treba lijepo snimit, pohapsiti i naplatiti sudske troškove i intervenciju policije i onda poslati na preodgoj radom neka plate odjeću, stanarinu i hranu da ne prave državi dodatni trošak. NE bi bilo loše u slučaju maloljetnika malo poslati i roditelje na preodogoj. Poslati ih sve skupa neka upoznaju svoju domovinu i njezine ljepote i neka malo na 3-5 godina pošumljavaju Velebit, Biokovo, Mosor, Dinaru. NE može se ništa loše dogoditi a dobiti ćemo nove pošumljene površine. Država na čistom profitu )ako se ne upetljaju nadobudni političari - a može i njih na isti tretman, to je univerzalno - može za sve). A za one što izazivaju požare primijenio bih portugalski zakon - ideš sine kući kada zazeleni ono što si opožario. Može ti doći i pomoći i rodbina i prijatelji ako te toliko vole.

VL
AR
Artukovic
10:26 24.05.2018.

A kad klub i policija naprave popis navijaca koji su ucestali ponavljaci huliganskih ispada i zabrane im ulazak na stadion tad grupa napravi bojkot kao medu BBB.Kako oni nisu napravili neku glupost? Nego uvjek, i uvjek su to clanovi udruge Nas Jogurt i niko da ih sankcionira.Drze policiju i sudstvo dalmacije u strahu....o obicnim gradanima ni ne da govorim.

VL
MA
Majur
08:50 24.05.2018.

Zamisli situaciju gdje nema više maminje i sadašnjeg vodstva HNS-a...zamisli situaciju da je Hajduk godinama prvak Hrvatske...neće više biti trganja stolica,bacanja pirotehnike na teren,nereda...neće neće.

VL
Avatar Dalmacija
Dalmacija
09:18 24.05.2018.

Ovo je gore nego u Beogradu. Hrvatska je dno Balkana. Divljaštvo... Što više siromašnih i nezadovoljnih to više nasilja...

VL
FA
Fašira
08:39 24.05.2018.

Kad uvedete porez na nekretnine ovako će biti svaki dan.

VL
DI
Direkt
09:03 24.05.2018.

Trebaju domoljubi negdje se istrošit.

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
08:39 24.05.2018.

Hrvatska domoljubna parada u Vinkovcima: Torcidina baklja srušila policajca, napadnuti redari ali imamo Hrvatsku i kontejnere za kopanje i svoji smo na svome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.