Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRNO SE RAZIŠLI

Torcida upala na Poljud protestirati protiv Štimca

Torcida
Leonard Ninčević/VLM
10.02.2010.
u 22:53

Navijačima Hajduka nije najbolje sjela ideja da bijelu momčad preuzme Igor Štimac, no svoje zamjerke nisu imali kome prenijeti.

Nekolicina pripadnika Torcide okupila se u srijedu navečer pred Poljudom. Dečki su htjeli porazgovarati s upravom na temu dovođenja trenera, točnije, izraziti svoje nezadovoljstvo Igorom Štimcom kao kandidatom.

Kontakt nisu uspjeli ostvariti jer ih je pred Hajdukovim prostorijama dočekala policija, a i rečeno im je kako nikoga od uprave nema.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
00:06 11.02.2010.

torca hajduk spalato, besposličari koji bi nešto radili pa prosvjeduju, a kad im je štimac doveo kranjčara oda su mu cipele ljubili

CR
crodal
02:51 11.02.2010.

Ovi decki imaju puno vremena na raspolaganju.

OB
-obrisani-
04:11 11.02.2010.

Vjerujem da je stavit ove dečke u upravu Hajduka, isto bi skandirali ,,uprava odlazi,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije