Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Gradiška

Torcida suca Brunu Marića pozdravila transparentom

23.09.2015., Nova Gradiska - Utakmica 1.kola Hrvatskog nogometnog kupa NK Sloga - HNK Hajduk. Tino Susic. Photo: Ivica Galovic/ PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/2
24.09.2015.
u 08:20

Burić: Bili smo ozbiljni kao što sam to i tražio, hvala domaćinu na lijepom dočeku

Znalo se da će prvo povijesno gostovanje Hajduka u Novoj Gradiški (7:0) u prvom kolu Hrvatskog kupa privući velik broj gledatelja iz cijele Slavonije, ali malo je tko mogao očekivati da će ih se na tribinama stadiona Sloge okupiti čak tri tisuće.

Kao pravi domaćini, dočekali su Splićane s grahom, pečenkom i ljutom slavonskom šljivovicom. Među navijačima je bilo i puno pripadnika Torcide, koji su odlučili još jednom izraziti svoje nezadovoljstvo suđenjem na derbiju s Dinamom pa su na ogradi razvili veliki transparent "Odlagalište otpada Marić 61 km Daruvar". Trener bijelih u Splitu je zbog ozljeda i umora ostavio Kalinića, Ohandzu i Nižića, ali se zato u momčad vratio Mijo Caktaš.

Hajduk nas je razveselio

S druge strane, Novogradiščani, koji su ove godine proslavili povratak u Prvu županijsku ligu, susret su dočekali u velikoj euforiji, ali nada da će im njihovi ljubimci prirediti još jedno slavlje kratko je trajala. Protivnik ih je toliko impresionirao da u prvom dijelu nisu napravili nijednu osmišljeniju akciju, pa čak ni napravili ozbiljniji prekršaj.

Splićani su očito ozbiljno shvatili upozorenje svog trenera Burića, koji je od njih tražio da u susret uđu koncentrirano i ozbiljno pa je na terenu u prvih 45 minuta postojala samo jedna momčad – Hajduk. Gosti su od početka nametnuli svoju igru te pogocima Sušića (2), Caktaša i Malokua već u prvom poluvremenu poveli sa 4:0.

– Za Slogu je već i sam ulazak u šesnaestinu finala velik uspjeh. Fer je od Hajduka što je došao s renomiranim igračima poput Caktaša i Sušića, a ne s rezervama kao Dinamo u Zlatar. Nadam se jedino da će naši u nastavku ipak pokazati malo više krvi i htijenja – govorio je u stanci jedan od domaćih kibica.

U nastavku su se gosti malo opustili pa je Sloga u nekoliko navrata opasno priprijetila u nastojanju da postigne barem počasni pogodak.

Razigrani Sušić

Ipak, sve njihove pokušaje spriječio je vratar Grbić, a onda su im Sušić, Bašić i Bencun u posljednjih 15 minuta s još tri pogotka do vrha napunili mrežu.

– Čestitam svojim igračima na dobroj igri. U utakmicu smo od početka ušli ozbiljno i nismo željeli ništa prepustiti slučaju jer na ovakvim takozvanim malim stepenicama lako se poskliznuti ako ne date sve od sebe. Hvala domaćinu na odličnom prijmu – rekao je trener bijelih Damir Burić.

Rezultati 1/16 Hrvatskog kupa:

(Oštrc (Zlatar) – Dinamo 1:7

Duga Resa – Osijek 1:3

Jadran (Poreč) – Zadar 0:3

Zmaj (Blato) – Inter Zaprešić 2:3

Sloga (Nova Gradiška) – Hajduk 0:7

Bednja – Rijeka 0:10

Croatia (Grabrovnica) – Istra 0:2

Nehaj – Lokomotiva 0:8

Omladinac (Gornja Vrba) – Cibalia 0:6

Opatija – Zelina 4:0

Tehničar 1974 – Slaven Belupo 0:3

Lekenik – Vinogradar 1:0

Gorica – Šibenik 4:5 (0:0)

Mladost (Ždralovi) – Varaždin (nije igrano)

Pomorac – HAŠK (nije igrano)

>>Hajduk Slogi zabio sedam komada, Rijeka Bednji čak deset!

Komentara 11

SO
sonce
09:07 24.09.2015.

Torcida na svaki naćin hoće od hajduka napraviti prvaka ali neće ići. Treba imati igraće za prvaka a to trenutno nemate. Postali ste dosadni sa svojim izmišljanjima, nitko vam ne valja, tko visoko leti nisko pada. Hajdukje posta smešan umišljeniljeni klubić kojega vodi ulica ito u propast.

GM
Gusta magla
13:08 24.09.2015.

Bolje da su napisali na transparent : Brbic,Pavasevic,Baldtazar ....predvodnici gay populacije u Splitu.

KR
kruni
13:44 24.09.2015.

Vedrane prestani te vise sa tim spominjanjem Torcide i velicanjem Huliganstva , zapitaj se sto sve manje novina prodajete , a ti i tebi slicni velicaj te i dalje , rezete granu na kojoj sjedite i huskate narod protiv svoje repke , Maric pogrijesio pa sto , onaj japanac pogrijesio i , opet sudi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije