Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POLJUDU
Povratak na članak

Torcida se prisjetila Hrvoja Ćustića i poslala poruku HNS-u: Iako iste glavešine...

Uz transparent su skandirali protiv HNS-a što se moglo čuti i u TV prijenosu

Komentari 5

CR
crocro
09:02 08.04.2019.

Split je jedan od Hrvatskih dijamanata. Uvjeren sam da grad obožava svaki Hrvat i na njega je ponosan svaki Hrvat gdje god bio. Ali da smo sigurni u Splitu, daleko od toga. Stječe se dojam na temelju raznih događaja ( koji u drugim gradovima nisu u tolikom broju), da sigurnost građana polako izmiče nadzoru. Nadam se da će Split, kao što je do sada oduvijek bio, opet postati oaza mira, sigurnosti, ljepote i lijepih doživljaja a još ljepših uspomena. Tužno je ponašanje Torcide, što samo dolijeva ulje vatru, ionako postojećim događanjima. Naravno da bi splićani, posebno torcidaši željeli opet jedan novi nacionalni stadion ali koji bi se gradio u Splitu a da pritom zaboravljaju da od kada je napravljena "poljudska ljepotica", da imaju ljepši, moderniji i funkcionalniji stadion od maksimirskog stadiona Dinama. I sada kada bi se konačno trebao napraviti nacionalni stadion na ponos cijele Hrvatske i to u Zagrebu, na kojem bi igrala reprezentacija ali, naravno i Dinamo, to je ono što njih najviše boli, pa sada mrze sve što je blizu Zagreba, uzduž i poprijeko. Splićani i torcidaši, sve je to Hrvatsko, to će biti i zagrebačko i Hrvatsko i splitsko i Varaždinsko i Osječko i Pulsko i Dubrovačko i cijele Hrvatske. Nemojte biti jalni, ne samo na budući stadion, nemojte biti jalni niti prema Dinamu niti prema Zagrebu. Zagreb nema na svojoj obali more, već Savu, pa nije jalan na bajni Split kojega voli svim srcem. Svi smo Hrvati i trebamo se međusobno poštovati, pomagati i surađivati.

VL
SV
Samo Vinkulja
08:33 08.04.2019.

Našla se moralna skupina dijeliti lekcije. Stotine tisuća kuna zbog tih divljaka i mafijaša koji te ovce vode je Hajduk platio vatrogasci bez prstiju ostaju. Zadnji ste koji bi trebali dijeliti neke lekcije bandi narkomanska

VL
CR
crocro
09:13 08.04.2019.

Pogledajte u svim drugim zemljama gdje su izgrađeni nacionalni stadioni. Pa naravno, u glavnim gradovima, pa ne trebaju splićani tj. torcidaši biti jalni na Zagreb. Naravno, i "poljudskoj ljepotici" treba vratiti stari i početni sjaj, ali ne treba sada u to utrošiti megalomanski novac kao da se gradi novi stadion. Trebalo bi obnoviti i vratiti sjaj mnogim stadionima, ali jedan nacionalni stadion koji će biti ponos Hrvatske, treba biti na svjetskom nivou u glavnom Hrvatskom gradu, na što bi trebali biti svi ponosni a ne jalni. Kada bi se svi pitali, svatko bi bio za ideju da se nacionalni stadion izgradi u njegovom zavičaju. Tako bi morali izgraditi minimalno 20 nacionalnih stadiona. Stadion se treba graditi u Zagrebu, čak ne niti u V. Gorici, onda će to biti nacionalni stadion. Valjalo bi da to svi podrže.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:18 08.04.2019.

jel netko torcidi rekao da su klubovi organizatori utakmica i da su oni, klubovi, odgovorni, za sigurnost? što je točno hns kao savez kriv? infrastruktura je uglavnom vlasništvo grada u kojem je klub, grad plaća održavanje stadiona, troškove, režije, rad s mladima, i to je sve što po zakonu mora. e sad, to što hajduk je prosječan klub, tri puta saniran, da bi izbjegao gašenje mijenjali se zakoni, dugovi opraštali i pretvarali u vlasništvo grada, što se pušta i dalje da torcida harači po cijeloj zemlji i na svakoj utakmici vrijeđa (drugo ni ne znaju, ionak ne gledaju utakmicu svojeg kluba, nemaju ni što vidjeti...), druga stvar. jesu se našli pravi pričati o poštenju, i to drugih, oni koji su skoro pa ubili vatrogasca, nitko nije odgovarao za to, čak ste prisiljavali nesretnika da ne digne tužbu, policija pak napravila mlaki zapisnik, a to što su napravili jest pokušaj ubojstva! današnja torcida nije navijačka skupina i treba se prestati tako predstavljati. oni su udružena huliganska ekipa, drmatora i kamatara, koji cijeli split drže u šaci. ako nećeš ili ne daš, razbiju te. ajd vi danas nešto javno recite protiv torcide... što ima grupa huligana slati 'poruke' nacionalnom savezu?! u normalnoj državi bilo bi im zabranjeno organizirano se uopće i pojaviti, kamoli organizirano dolaziti na utakmice! sva sreća pa hajduka nema u europi, pa nas tamo ne sramote. to što si je ekipa umislila da će hns dati novac za njihov propali stadion, s kojeg otpada i konstrukcija, je smiješno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.