Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPILI DIONICE

Torcida: Neprijatelj Igor Štimac više nije dioničar Hajduka. On je oličenje lošeg i ovršeni dužnik

Split: MAXtv 1. HNL, 23. kolo, HNK Hajduk - NK Zadar
Ivo Cagalj/PIXSELL
30.03.2023.
u 14:17

Najvatreniji navijači Hajduka oštro su napali legendu kluba, proslavljenog brončanog iz Francuske i nekadašnjeg trenera

Splitska navijačka skupina Torcida na Facebook stranici oglasila se priopćenjem i žestoko prozvala Igora Štimca, legendu Hajduka i bivšeg trenera bijelih. Objavili su kako Igor Štimac više nije dioničar Hajduka te da je udruga Naš Hajduk na današnjoj javnoj dražbi kupila njegovih 2000 dionica. Naime, zbog izgubljenog sudskog spora s poduzetnikom Dragutinom Kamenskim, vlasnikom građevinske tvrtke Kamgrad, Štimac je ostao bez 2000 redovnih dionica Hajduka, koje čine 0.37 posto temeljnog kapitala Hajduka.

Te su dionice danas prodane na javnoj dražbi u Zagrebu, a Naš Hajduk odlučio je pokupovati sve dionice tako da Štimac i formalno više nije dioničar majstora s mora. 

- [NAŠ HAJDUK KUPIO 2000 NOVIH DIONICA: OVRŠENI DUŽNIK IGOR ŠTIMAC VIŠE NIJE DIONIČAR HAJDUKA!]

Neprijatelj Torcide, oličenje svega što nismo željeli da naš Klub bude i simbol vremena za koje smo čvrsto odlučili da se neće ponoviti, utjelovljenje svega protiv čega smo se gotovo dva desetljeća borili. Onaj koji je navijače nazivao razbojnicima i žicarima, blatio i vrijeđao, a pri tome se nije libio šurovati s raznim polusvijetom, od danas više nije njegov dioničar!

Od čekića na stolu 2005. godine do današnje javne dražbe na kojoj smo kupili 2000 (0,37 %) dionica za 123.600 eura s kojima smo stigli do 30,49 % dionica Kluba vodilo nas je srce i vjera u Hajduk koji je pošten, transparentan i članski klub odnosno sve ono što kokošari, kriminalci, političari, mutikaše i njihova svita nisu željeli da bude.

Nismo odustali od svoga Kluba niti smo ga pustili strvinarima. Naše su namjere oduvijek iskrene i časne, s jedinim ciljem: uspješni Hajduk u rukama onih koji ga najviše vole - njegovih navijača.

O tvojim namjerama i ciljevima najviše govore poslovni 'uspjesi', ortaci i tvoji glasnogovornici, pa ti jedino možemo ponoviti: Igore, odj*bi! - napisali su na Facebooku. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:39 30.03.2023.

Tko upravlja Torcidom upravlja Hajdukom. Tko je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije