Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki derbi

Torcida najavljuje invaziju na Maksimir, BBB-i još uvijek šute!

Torcida Maksimir
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
07.07.2015.
u 11:54

"Pola godine nakon velikog prosvjeda na Rivi čini se da se jedan od naših zahtjeva konačno počinje ispunjavati", piše Torcida

U nedjelju počinje HNL, u prvom kolu čeka nas veliki derbi između Dinama i Hajduka na Maksimiru. Utakmica je pomalo u sjeni uhićenja čelnika Dinama, Zorana i Zdravka Mamića. Njih su dvojica u istražnom zatvoru, ali prema tvrdnjama iz maksimirskog kluba, problema nema i oni nastavljaju po uhodanom sustavu rada.

A kako braće Mamić u ovom trenutku nema, počela su nagađanja o tome da bi se Bad Blue Boysi mogli vratiti na tribine, ali oni se još uvijek nisu oglasili s time u vezi. Naime, pojedini portali prenijeli su poziv Boysa preko Facebooka na tu utakmicu, ali to nije njihova službena stranica, a nisu poslali ni priopćenje pa još uvijek nije poznato hoće li se oni najžešći navijači zaista vratiti već sada.

S druge strane, bio je upitan i dolazak Torcide, ali navijači splitskog kluba oglasili su se i najavili dolazak u Zagreb. I to, nadaju se, u velikom broju. Prenosimo vam njihovo priopćenje.

"Pošaljimo svima jasnu i glasnu poruku: NEĆETE NAS TRETIRATI KAO GRAĐANE DRUGOG REDA SAMO ZATO ŠTO SMO SE POBUNILI PROTIV PRAVIH KRIMINALACA U OVOJ DRŽAVI!

Pola godine nakon velikog prosvjeda na Rivi čini se da se jedan od naših zahtjeva konačno počinje ispunjavati. Poziv državnim institucijama da počnu raditi svoj posao napokon je urodio plodom, a rezultat je odlazak trenera Dinama Zorana Mamića, izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i bivšeg izvršnog direktora Dinama a sada izvršnog predsjednika HNS-a Damira Vrbanovića na mjesto gdje su odavno trebali biti. Bez obzira na uhićenje glave kriminalne organizacije, nema mjesta za slavlje. Poučeni primjerom iz prošlosti gdje je vodstvu sudačke organizacije dokazano namještanje utakmica i plaćanje za "pošteno" suđenje, krakovi hobotnice su ostali netaknuti, a osuđeni su i dalje rado viđeni u nogometnim krugovima. Mi nećemo okretati glavu ni od čega pa ni od problema kao što je natjecanje Lokomotive u Prvoj HNL, davanje nelegalnih potpora Dinamu od strane Grada Zagreba, činjenice da je Šupraha na mjestu predsjednika Županijskog nogometnog saveza nakon udaranja predsjednika Hajduka, postojanje "crnih" lista itd.

Zato pozivamo sve navijače Hajduka na invaziju na Maksimir ovu nedjelju (12. 07. 2015 )., na kojoj ćemo izravno testirati je li se stvarno nešto počelo mijenjati u hrvatskom nogometu. Jesu li zatvaranjem braće Mamić nestale nelegalne "crne" liste koje su usmjerene samo prema onima koji odavno ukazuju na kriminalne radnje u hrvatskom nogometu ili je samo riječ o kozmetičkim promjenama i predizbornim trikovima.

BARJAK POBJEDE JE U RUKAMA HRABRIH!!!
SVI NA MAKSIMIR!!!"
stoji u priopćenju.

>>'Naš Hajduk' ponovno izgubio, Visoki sud presudio u korist Lokomotive

>>Jurčić: Nije lako, ovo 
će utjecati na momčad

Ključne riječi

Komentara 21

SA
Sampei
12:16 07.07.2015.

znači u nedjelju krš i lom, baklje, petarde, počupane stolice i krvave glave....to je nama normalnim navijačima tako "nedostajalo"

DA
Djeca_Arbata
12:21 07.07.2015.

Izgleda da ni bbb nije jasno kaj da se radi...mrski neprijatelj je u zatvoru na dulje vrijeme, repka leti sa europskog prvenstva, a torcida dolazi na pivu u zagreb...pa ka da se radi?...kaj da radi?...stvarno nije lako odlučiti...

UN
unfall
12:48 07.07.2015.

Ovo je jasan znak da ce se utakmica odigrati , posto torcida najavljuje dolazak . Nadam se da su se usaglasili sa ljubom i brbom oko odigravanja iste , Molio bi ovom prilikom klubove da javno potvrde svoje nastupe , ponajprije hajduka :) Hvala!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije