Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šaljivi prosvjed

Torcida dovela ovce za Nadzorni odbor

Ovce Hajduk
Foto: Leo Ninčević/PIXSELL
1/6
17.11.2009.
u 12:19

Torcida je pred službeni ulaz u Poljud dovela pet ovaca.

To je, kažu, lista kandidata za Nadzorni odbor Hajduka koji je predložio jedan njihov mali dioničar. Ovce su mirno pasle ispod napisa na kojima je stajalo "Oš u nadzorni odbor?" Te odgovori "Nega kume, oću netijaće, daštaću rodijaće, te meti pajdo i mene."

- Ovi naši kandidati imaju jednake kvalifikacije, iskustvo u sportu, te naobrazbu kao i oni koje je Kerum predložio - kazao je Žan Ojdanić, predsjednik Torcide.

Ovce nisu blejale što odgovara ponašanju kakvo Torcida očekuje od Kerumovih kandidata.

- Ni oni neće ništa govoriti u Nadzornom odboru, samo će dizati ruke - dodao je Ojdanić.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
miskec
13:33 17.11.2009.

Jesam Dinamovac ali svaka cast! Preje*** smisao za humor! Ha! Ha! Bez nasilja i vrijedjanja opet preje**** slikovita i jasna poruka!

BE
bek
17:01 17.11.2009.

Bravo:))..pozdrav od dinamovca

SP
spirou
12:59 17.11.2009.

BRAVOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije