Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE U CIBALIJU?

Toplaku se u Varaždinu zahvalili na suradnji

toplak
Marko Jurinec/PIXSELL
29.08.2011.
u 16:40

I klub i Toplak htjeli su se rastati međusobno, a trener će navodno put Vinkovaca.

Samir Toplak više nije trener nogometaša Varaždina. Nakon što u šest kola nije uspio upisati ni jednu pobjedu, a osvojen je tek jedan bod, što je prikovalo Varaždince na posljednje mjesto, dogovoren je raskid suradnje.

Klub Toplaku duguje gotovo pola milijuna kuna, a raskidom suradnje dužan mu je isplatiti još i deset mjesečnih primanja, što je oko 300 tisuća kuna. Čelništvo kluba željelo se Toplaku zahvaliti na suradnji još prije tjedan dana, no kako je financijsko stanje iznimno teško, Varaždinci si otkaz nisu mogli “priuštiti”.

Izvori bliski klubu govore da je strateg Varaždinaca kalkulirao sa svojim odlaskom, ne želeći ugroziti pravo na velik novac, a s druge strane tražio je novog poslodavca. Njegovo ime već se spominje u kontekstu novog trenera Cibalije.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:11 29.08.2011.

Toplak je dobar trener i nije njegova krivica sto je Varazdin pred stecajem

OB
-obrisani-
10:20 30.08.2011.

Toplaku se u Varaždinu zahvalili na suradnji a nevinom Anti se na Haškom sudu još nisu zahvalili jer saradnja još traje prema ugovoru do nedomoljubne godine 2035..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije