Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Toplak ponovno jedva slaže momčad

Samir Toplak
Marko Jurinec
21.07.2011.
u 10:38

Nogometaši Varaždina u Europskoj ligi večeras u 19 sati dočekuju moldavsku Iskru-Stal.

Remi iz prve utakmice (1:1) Varaždincima daje status favorita i izglede da u sljedećem krugu igraju protiv bukureštanskog Dinama. Trener Samir Toplak ponovno je na sto muka kako sastaviti početni sastav. Zbog kartona ne može računati na Nikolu Šafarića, a Roberto Punčec na pripremama je s mladom reprezentacijom (do 20).

Grnja pušta Punčeca

- Poslali smo dopis HNS-u da nam omogući nastup Punčeca u današnjoj utakmici. Razgovarao sam s izbornikom Ivanom Grnjom, koji također nema ništa protiv da Punčec igra večeras - otkrio je trener Toplak.

Komentara 2

BZ
Branko Zajec
14:37 21.07.2011.

Doista, žalosno je što proživljava NK Varaždin. Izrazito talentirana momčad, rasipa se, jer nema financijsku podršku. Odličan trener, mlada momčad, sjajne perspektive, propada. Finacijera nema ni za lijek i ako milijunaša ima i gradu Varaždinu. Jedan od njih, platio je 12 milijuna, samo da se brani sa slobode, dok gradonačelnik je ostao u Remetincu. Udruženim snagama, mogli su privatizirati klub, na ponos grada.

KR
kridan
14:46 21.07.2011.

Kad se pogleda financijska situacija napravljeni su super rezultati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije