Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSLABLJENA CIBALIA

Toplak: Nismo spremni juriti 90 minuta za Hajdukom

toplak
Marko Jurinec/PIXSELL
16.09.2011.
u 13:29

Uoči subotnje utakmice 8. kola PHNL iz tabora Vinkovčana iznijeli su očekivanja.

– Kada dolazi Hajduk, onda je to praznik nogometa za posjetitelje i dolaze nam u pravo vrijeme kada su Vinkovačke jeseni što je dodatan motiv i meni i igračima da damo još više sebe. Neki igrači izgubili su dosta kilograma zbog viroze koja nas je zahvatila. No, to je iza nas, a pred nama je vrlo važna utakmica i odigrat ćemo je uz maksimalan angažman – istaknuo je vinkovački strateg Samir Toplak koji ne može u subotu računati na Radotića i Jurića koji su požutjeli.

– Šimunac i Viatić su mi dosta pali zbog viroze. Mi možda nismo u ovom trenutku spremni da jurimo 90 minuta za Hajdukom, ali sigurno da smo spremni na momente pokazati visok presing i agresivnost i u tim trenucima pronaći rupu u Hajdukovoj momčadi. Proučio sam Hajduk, jaki su i dobro posloženi, nadam se da ćemo održati dobru koncentraciju obrane i onda možemo očekivati brz izlazak pred njihov gol – zaključio je Toplak dodajući kako vjeruje u momčad Cibalije te da smatra kako ova momčad zaslužuje podršku publike i navijača u što većem broju u subotu. Konferenciji za medije nazočio je i Mladen Bartolović koji je optimističan uoči susreta s klubom za koji je i sam igrao.

– Nakon pobjede nad Lučkim atmosfera u svlačionici je izvrsna. Smirili smo se i sabrali i vjerujem da će i rezultati doći. Nadam se dobroj i kvalitetnoj utakmici. Hajduku ovdje neće biti lako, uvijek su ovdje teško dolazili do bodova. Oni nisu bezazlena momčad, ali ja vjerujem u dobru igru i naš pozitivan rezultat – istaknuo Bartolović.

Komentara 2

FC
fajter.coric
19:24 16.09.2011.

Baš čudno.kad igra Hajduk svi se bacaju na glavu a kad dođe donator dinamo prolazi kao kroz zeleni val toliko o poštenju sportaša...

VE
Velikogoričan56
20:49 16.09.2011.

fajter.coric Tebi se to samo cini, pa covjece prosle su godine u Osijeku polomili Vrsaljka, donator je u tvojoj glavi . Ti ne vidis krqaj zdravih ociju, bas si fajter coric u pravom smislu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije