Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibalia

Toplak ne računa na Pulića, Grgića, Kujundžiju, Kvesića...

'22.10.2011., Stadion HNK Cibalia, Vinkovci - MAXtv 1. HNL, 12. kolo, Cibalia Vinkovci - NK Zadar. Samir Toplak, trener Cibalije.  Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
'Goran Ferbezar/PIXSELL'
10.01.2012.
u 13:04

Prozivkom igrača na koje računa u proljetnom dijelu prvenstva momčad Cibalije počela je pripreme za nastavak sezone.

U odnosu na jesenski dio trener Samir Toplak ne računa na Enora Pulića, Ivana Grgića, Luku Kujundžiju, Stjepana Kvesića i Marka Terzića, s kojima je raskinut ugovor, kao i Ninoslava Parmakovića koji prestaje s profesionalnim igranjem.

U prvu momčad Toplak je uključio juniore Jakova Puljića, Mateja Mitrovića, Dragu Ćorića i Luku Muženjaka. Najavljeno je i da će se pripreme obaviti u tri etape i to tako da će nakon uvodne faze u Vinkovcima momčad ići u Međugorje, a završno brušenje forme ponovno će biti u Vinkovcima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije