Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter - Split

Toplak: Moramo osvojiti najmanje bod da budemo sigurni u ostanak

Samir Toplak
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
17.05.2017.
u 13:45

Imamo nevjerojatan peh s ozljedama igrača. Izvan stroja su Blažević, Ottochian, Brlečić, Komorski i Mamut, rekao je Samir Toplak.

Nogometaši zaprešićkog Intera danas (16 sati) na svom stadionu igraju sa Splitom. I jednima i drugima bodovi su izuzento bitni jer nijedna od te dvije momčadi još nije izborila ostanak u ligi. Doduše, Zaprešićani su u puno boljoj situaciji, imaju šest bodova više od Cibalije i sedam od Splita, te do kraja igraju dvije utakmice na domaćem terenu, protiv Splita i Istre, te gostuju kod Hajduka.

– Treba nam danas najmanje bod da potvrdimo ostanak u ligi. Znam da Splitu trebaju sva tri boda, ali neće ići. Nismo nikoga pobijedili od 19. studenoga 2016. godine. Zanimljivo je da je upravo Split posljednja momčad koju smo uspjeli pobijediti – rekao je Samir Toplak, trener Intera.

Od posljednje pobjede, Zaprešićani su izgubili deset utakmica i sedam puta igrali neodlučeno. Gledajući samo drugi dio sezone, osvojili su samo pet bodova u 13 susreta i prava je sreća što su imali veliku bodovnu zalihu uoči nastavka prvenstva.

– Imamo nevjerojatan peh s ozljedama igrača. Izvan stroja su Blažević, Ottochian, Brlečić, Komorski i Mamut. Takvo što dogodi se jednom u sto godina. Pa valjda nećemo drugi dio prvenstva završiti bez ijedne pobjede – kaže zabrinuto Toplak.

Rijeka ili Dinamo, tko će do naslova?

– Rijeka je bliže naslovu, ali bih volio da zadnja utakmica u Maksimiru bude odlučujuća.

Samir Toplak
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije