Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krojači love finale kupa

Toplak: Kladite se protiv nas i isplatit ću vas

'sport, 03.04.2010., varazdin, utakmica 23 kola 1. t-com hrvatske nogometne lige izmedju nk varteks i nk sibenik, trener varteksa samir toplak Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
06.04.2010.
u 16:20

Treneru krojača smetaju kuloarske priče da je Šibenik Varteksu prepustio bodove u zamjenu za ulazak u finale kupa.

Trenera Varteksa Samira Toplaka posebno su pogodila kuloarska nagađanja da je Šibenik Varteksu prepustio prvenstvene bodove u zamjenu za ulazak u finale kupa.

– Sve ćemo ih demantirati današnjom pobjedom. A oni koji se budu kladili protiv Varteksa, neka mi se jave sutra. Ja ću im isplatiti listiće – poručio je Toplak.

Prvenstvena pobjeda od 5:1 digla je krila krojačima.

– Sigurno smo u psihološkoj prednosti, ali šanse za uspjeh su podjednake. Očekujemo povučeniji Šibenik. Ne vjerujem da će se ponovo usuditi jurnuti prema našim vratima.

Kako bi privukao što više gledatelja, Varteks je odlučio besplatno otvoriti tribine. Početak je u 16 sati, u prvoj utakmici bilo je 0:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije