Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preuveličavanje

Toni Kukoč nije životno ugrožen, nakon tri dana je već igrao golf

Toni Kukoč
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/4
24.10.2015.
u 02:04

u kolovozu Toni se podvrgnuo rutinskom zahvatu na srčanim žilama, ali daleko je to od bilo kakve drame

Beogradski tabloid Blic poprilično je dramatizirao informaciju o tome da je Toni Kukoč bio podvrgnut manjem zahvatu na srčanim krvnim žilama. U tekstu koji vrvi neistinama piše da je Kukoč preživio dramu, da je igrajući golf osjetio bol u prsima zbog čega je morao na hitnu operaciju. U tekstu se još dodaje da su slavnom hrvatskom košarkašu ugrađena dva stenta i da se nalazi na kućnom liječenju.

Zabrinuti Maljković

A sve to, poprilično iskonstruirano, prisnažio je svojom izjavom Kukočev bivši trener Božo Maljković koji mu se putem novina obratio kao da se obraća unesrećenom Lamaru Odomu:

– Toni, siguran sam da ćeš pobijediti i ovu utakmicu jer znam tko si i kakav si... Kukoč će se iz ovoga izvući snagom i voljom.

Na svu sreću Kukoč je već pobijedio ovog "protivnika" i to nakon samo tri dana koliko je bio izvan pogona specijalnog savjetnika vlasnika Chicago Bullsa (na tu je dužnost imenovan 10. kolovoza). Spomenuti rutinski zahvat obavljen je pak krajem kolovoza, a već nakon nekoliko dana Kuki je nesmetano igrao golf. Uostalom, s njim se nedavno čuo i Stojko Vranković i to zbog angažmana u novom Stručnom savjetu Hrvatskog košarkaškog saveza.

– Nedavno sam ga nazvao i Toni mi se javio rekavši da upravo igra partiju golfa te da će mi se javiti kasnije. I doista, javio se nekoliko sati kasnije i razgovarali smo najnormalnije. Ništa u njegovu glasu nije bilo zabrinjavajuće – kazao nam je Stojko Vranković.

Iz izvora bliskih Kukoču doznajemo da on svakodnevno odlazi na posao u Bullse jer se njegov matični NBA klub sprema za prvu utakmicu NBA sezone koja će se zbiti 27. listopada u čikaškom United Centeru uz gostovanje LeBrona Jamesa i njegovih Cavaliersa. U namjeri da osnaži vodstvo kluba, vlasnik Bullsa Jerry Reinsdorf angažirao je Tonija Kukoča i Scottieja Pippena, dvije klupske legende, što bi trebalo pripomoći klubu slavne povijesti da se ponovno domogne NBA vrhova.

Fantazija oko OI u Riju

U Blicovu članku iznosi se i poprilično isfantazirana konstrukcija u kojoj se kaže da će se Kukoč ubrzo vratiti obvezama u golfskoj reprezentaciji Hrvatske s kojom se namjerava plasirati na Olimpijske igre u Rio de Janeiru. Kukočev svojedobni trenerski angažman tu je sasvim pogrešno doveden u kontekst njegova igračkog nastupa što je, također, prisnažio Maljković:

– Kukoč ima priliku postati prvi sportaš koji je sudjelovao na Olimpijskim igrama u dva različita sporta.

>> Legende neće dopustiti uplitanje tuđih interesa, klubova, menadžera...

Komentara 1

LE
lektor
08:34 24.10.2015.

Ma to nije nikakva operacija! Najgore je nepomično ležanje dok se ne stisne rupica kroz koji su ti u žilu uvukli sondu i vodili je do koronarne arterije koja se bila začepila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije