Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni Toni
Povratak na članak

Kukoč komentirao otkaze igrača i poručio: Niti ja ne bih glasao za Šarića

- Ako su Parker i Nowitzki koji su igrali do šestog mjeseca igrali finale NBA lige mogli igrati za reprezentaciju, ne vidim razlog zašto ne može netko tko je završio sezonu u prvoj sedmici četvrtog mjeseca...

Komentari 5

PR
prajdali100
15:05 05.07.2017.

Hej, balavci nece da brane boje svoje Drzave !!! Sramota.Tek progledalo i ovako se ponasa.Fuj.

VL
RO
rojnik
17:46 05.07.2017.

Neče igrat za reprezentaciju a da zarati da li bi je došli branit?Moš mislit.

VL
OV
Ovozemaljski
17:39 05.07.2017.

Aj ti se nasao pravit pametan, odigrao 2 turnira za Hrvatsku, uvijek bio umoran, kad si god igrao finale nisi mogao igrat za Hrvatsku, a sad pricas o Parkeru i Nowitzkom. Mozes uciti od Sarica kako se gine za reprezentaciju. Volim sve hrvatske sportase, ali ti mi nikad nisi sjeo bas zato sta si trebao vise igrati za reprezentaciju i raditi na popularnosti kosarke u Hrvatskoj, danas tvoja rijec nije nikakvo mjerilo niti ima tezinu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.