Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aba liga, 13. kolo

Toni Kukoč gledao uvjerljivu pobjedu Cedevite nad Širokim

Toni Kukoč, Cedevita, Široki (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
17.12.2012.
u 20:55

– Poslovno sam u Zagrebu, došao sam na dva dana, neću stići ni u Split, vraćam se odmah u Chicago

Košarkaši Cedevite u 13. kolu ABA lige lako su svladali Široki Brijeg, bilo je 90:69. Cedevitaši su odigrali jako dobru utakmicu, a pomoglo im je i to što su gosti bili potpuno indisponirani, izgubili su čak 29 lopti!

Najbolji u momčadi domaćina bili su Šuput (21 koš) i Wright (19 koševa), dok su se kod Širokog istaknuli Darko Planinić sa 20 koševa i sedam skokova te Boris Barać sa 16 koševa i šest skokova.

Utakmicu je posjetio i neočekivani gost Toni Kukoč.

– Poslovno sam u Zagrebu, došao sam na dva dana, neću stići ni u Split, vraćam se odmah u Chicago. Obitelj je tamo, dolazi Božić, red je da budemo zajedno – kratko je novinarima rekao Kukoč.

Cedevita je ovom pobjedom skočila na četvrto mjesto i ima omjer 8-5.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije