Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
član stožera Tudora

Tonči Gabrić nikad nije izgubio finale kupa

'06.10.2010., Siroki Brijeg - Nogometasi NK Hajduk odradili su vecernji trening na terenu pripremnog Kampa NK Siroki Brijeg. Tonci Gabric. Photo: Tomislav Milicevic/VLM/PIXSELL'
'Tomislav Milicevic/VLM/PIXSELL'
19.05.2013.
u 09:30

– Igrači moraju biti hladnih glava, to je najvažnije. U Maksimiru će biti velika euforija, jedna sasvim netipična slika – govori nam Gabrić, Hajdukova istinska legenda.

Tudor i njegov stožer, u kojem su Hari Vukas i Jurica Vučko, skroz su u Lokomotivi, studiraju je iz minute u minutu. Nakon pobjede nad Osijekom, zajedno su gledali finale španjolskog kupa, a onda su u poluvremenu još jednom pogledali detalje svoje utakmice.

Žele ispraviti svaki detalj, ne žele ništa prepustiti slučaju u jednoj od najvažnijih utakmica za Hajduk posljednjih godina. Bijeli su gladni trofeja, zadnje prvenstvo osvojio je Igor Štimac 2005. godine, kupu se radovao Stanko Poklepović 2010. godine. Malo je splitskih fešta, Hajdukov navijač je napaćen i treba mu radosti. Zato će se \"po Splita\" u srijedu preseliti u Maksimir. U Hajdukovu stožeru trofejni čovjek je Tonči Gabrić, trener vratara, koji je stigao zajedno s Tudorom. Majstor za kupove, Hajduk ih je pet osvojio u Hrvatskoj, a Gabrić je sudjelovao u posljednja četiri. Jednom kao igrač, a tri puta kao trener vratara. Branio je pod Katalinićem, bio u stožeru Pere Nadoveze, Zorana Vulića i Stanka Poklepovića.

– Igrači moraju biti hladnih glava, to je najvažnije. U Maksimiru će biti velika euforija, jedna sasvim netipična slika. Igrat ćemo za trofej u Maksimiru, a pred našom publikom. Naravno, nemam ništa protiv, siguran sam da će se naši igrači znati snaći. U ove dvije utakmice dokazali smo da smo bolji od Lokomotive. Istina, to je jedna utakmica i puno toga nepredviđenog može se dogoditi. Ali, ono što je najvažnije za nas je da nas Lokomotiva treba pobijediti, da imamo prednost. Uvjeren sam da ćemo gol postići, tražit ćemo ga od samog početka – govori nam Gabrić, Hajdukova istinska legenda.

Dnevni raport ponudio je lakšu ozljedu Kouassija, Osječani su ga dobro izudarali, Maglica već dugo muči muku s mišićem, na Blaževića, Andrijaševića i Vršajevića, za koje je sezona gotova, Tudor je već zaboravio. Najvažnije mu je da će mali Bjelokošćanin, koji je postao udarni igrač bijelih, biti zdrav za srijedu. Kouassi je glavni adut Igora Tudora, jedan je od najbržih igrača lige, u Lokomotivi nema igrača koji ga može zaustaviti...

>> Tudor: U Maksimiru ćemo se osjećati kao kod kuće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije