Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
egzodus struke

Tonči Bašić više nije sportski direktor Splita

Tonči Bašić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
27.05.2015.
u 14:50

Nakon odlaska menadžera Ivice Križanca nastavljaju se odlasci struke u Parku mladeži.

Nastavljen je egzodus struke u Parku mladeži, nakon finala Kupa Hrvatske u kojem je Split na jedanaesterce poražen od Dinama, "crvene" je napustio menadžer Ivica Križanac, a prema svim spoznajama otkaz je početkom tjedna dobio sportski direktor Tonči Bašić.

Službene objave nema, često u Parku mladeži pokušavaju skriti takve informacije, ali svi bruje o tome kako je i Bašić dobio otkaz. S tim da neki spominju i godišnji odmor što izgleda suludo, jer sezona još nije gotova. A i da je Bašić otišao na godišnji odmor vjerojatno bi bio jedini sportski direktor na svijetu, koji se odmara u trenucima kada se slaže momčad za slijedeću sezonu.

Podsjetimo, kao jedan od razloga odlaska Križanca spominjao se dolazak albanskog reprezentativca Amira Rrahmanija, koji je doveden bez znanja glavnog čovjeka za struku u klubu. Križanac je osjetio da nema povjerenje predsjednika Slavena Žužula, ali taj posljednji događaj samo je bio jedan od pokretača Križančevog nezadovoljstva. Uskoro će, valjda, sam Križanac progovoriti o stvarnim razlozima.

A Bašić je, navodno, smijenjen zbog neslaganja s Jozom Žužulom, jednako važnim bratom u klupskoj strukturi. Ispada da je svaki od Žužula imao svoju "žrtvu" u struci. 

Još zimus, kada je Križanac imenovan za menadžera, sve je tako lijepo izgledalo.

- Ivica je dio kluba, ja i Jozo mu maksimalno vjerujemo i imamo poseban odnos. Ovim su potezom na dobitku svi. Klub jer nam se Ivica vratio, a on jer je dobio novi izazov u životu - govorio je tada Slaven Žužul.

Šest mjeseci kasnije Žužuli nemaju ni menadžera ni sportskog direktora, od struke u Parku mladeži još stanuje samo trener Zoran Vulić.

>>Barbarić: Došli smo do Rima, a Papu nismo vidjeli!

Komentara 1

AL
alfredö
19:12 27.05.2015.

Bravo, odlicno.Jedan gazda! Pravi prikaz kluba u kojem se " zna tko je gazda". A gazde su obicno kauboji.Zuzul ce sad biti i sportski direktor, i skaut, a jos malo i trener.Sto ce mu bilo tko drugi drugi, kad je covjek jedan gazda. Je li Ozrene, to je onaj uredjeni klub Split, na kog bi se Hajduk trebao ugledati? Ajde malo pisi o tome. Jedan gazda, mnostvo ovaca, i pokoje janje za "novinare".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije