Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIAMI

Tomljanović izbacila Georges, a Dodig Lacka!

Ajla Tomljanović
PA/PIXSELL
21.03.2013.
u 18:43

Tomljanović je inače 242. igračica svijeta, a u Miamiju je nastupila zahvaljujući pozivnici organizatora

Hrvatska tenisačica Ajla Tomljanović nastavlja priređivati šokove protivnicama u Miamiju. U drugom kolu s turnira je izbacila 24. nositeljicu i 26. igračicu svijeta, Njemicu Juliju Georges pobjedom u dva seta 7:6, 6:2.

Napravila je čak pet breakova te ostvarila dosad najbolji rezultat karijere. U 3. kolu Ajla će igrati protiv pobjednice meča između Francuskinje Bartoli i Njemice Petković.

Dojam je zaokružio Ivan Dodig koji je u prvom kolu sa 4:6, 6:0, 6:4 pobijedio Slovaka Lukaša Lacka, 81. tenisača svijeta. U drugom ga kolu čeka 20. nositelj Amerikanac John Isner. Pobijedi li i njega, Dodig bi se ponovno mogao sučeliti s Čilićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije