Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolni tenis

Tomislava Pucara u osmini finala SP-a zaustavio Japanac Koki Niwa

Tomislav Pucar
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/9
25.04.2019.
u 12:36

Tomislav je ulaskom u osminu finala ostvario najbolji pojedinačni rezultat hrvatskih stolnotenisača na svjetskim prvenstvima u posljednjih 18 godina

Najbolji hrvatski stolnotenisač Tomislav Pucar nije se uspio probiti u četvrtfinale pojedinačnog Svjetskog prvenstva u Budimpešti, gdje ga je u četvrtak u meču osmine finala pobijedio Japanac Koki Niwa s 4-2 (12-10, 11-5, 5-11, 11-8, 12-10). 

Iako mu nije pošlo za rukom iznenaditi osmog na svjetskog rang-listi, kao što je to učinio dan prije protiv Nijemca Dimitrija Ovtcharova, 23-godišnji hrvatski reprezentativac pružio je vrlo snažan otpor japanskom stolnotenisaču, a možemo samo nagađati kako bi se meč odvijao da je Pucar u prvom gemu iskoristio prednost 10-6 i osvojio prvu dionicu dvoboja.

Tomislav Pucar
1/9

Nažalost, Niwa je nizom od šest poena osvojio prvi gem, a potom i poveo 2-0. Pucar se uspio vratiti, smanjiti na 2-1, a u četvrtom, petom i šestom gemu vođena je izjednačena borba. Niwa je osvojio dva od ta tri gema i iskorištenom trećom meč-loptom osigurao plasman u četvrtfinale, čime je ponovio rezultat ostvaren prije dvije godine u Düsseldorfu.

Tomislav Pucar je ulaskom u osminu finala ostvario najbolji pojedinačni rezultat hrvatskih stolnotenisača na svjetskim prvenstvima u posljednjih 18 godina.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije